i po co to? :/Brawo trenerze!!!
i po co to? :/Brawo trenerze!!!
Dzisiaj siadła mi taśma z Monflisem i Smyczkiem, więc i tak limit szczęścia wykorzystany :grin:Przy 4:1 bylo chyba na nia 1.05 jak nie mniej
Spokojnie Brytyjka to jeszcze ogarnie, Venus się wypali ????Dzisiaj siadła mi taśma z Monflisem i Smyczkiem, więc i tak limit szczęścia wykorzystany :grin:
Trzeba iść spać, bo tylko się na forum Lecha produkuje, nic to nie da, a tylko się bardziej wkurw**ie
i już jest ????Inter-PSG ov 3,5 @2,12 0,5j
Że tego Auriera jeszcze tam trzymają.. Opaskę nawet przejął po Silvie
To jest hit :grin: pojechał po całej drużynie, łącznie z trenerem, niby był od składu odsunięty, ale po miesiącu wrócił i gra sobie jak gdyby nic się nie stałoŻe tego Auriera jeszcze tam trzymają.. Opaskę nawet przejął po Silvie
Lepiej zamknij, bo tu moze juz zaden nie wpasc.Zaraz się wku.... i zamknę te rożne, bo taka patola na boisku aż oczy bolą
Słuchaj się mistrza typów, napisałem jak moze wyglądać ten mecz... I tak będzie wyglądał.. Konta przesiedziała na stołęczku przemyślała, to mądra i inteligentna zawodniczka, i na pewno wyciągnie wnioski z przegranego seta ???? Nie oglądam ale łatwo sie domyśleć po waszych wpisach jak wyglądał mecz w 2 secie, mimo wszystko jakbym był zmuszony typowałbym Kontę...Konta jesli ma wygrac , to musi przestac wywalac pilke za pilka
jak można zamykać jak się gra na sucho ????Zaraz się wku.... i zamknę te rożne, bo taka patola na boisku aż oczy bolą
Daj spokoj szkoda sie w dyskusje wdawacjak można zamykać jak się gra na sucho ????