>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Przy 4:1 bylo chyba na nia 1.05 jak nie mniej
Dzisiaj siadła mi taśma z Monflisem i Smyczkiem, więc i tak limit szczęścia wykorzystany :grin:
Trzeba iść spać, bo tylko się na forum Lecha produkuje, nic to nie da, a tylko się bardziej wkurw**ie

P 2,4K

promark

Użytkownik
Dzisiaj siadła mi taśma z Monflisem i Smyczkiem, więc i tak limit szczęścia wykorzystany :grin:
Trzeba iść spać, bo tylko się na forum Lecha produkuje, nic to nie da, a tylko się bardziej wkurw**ie
Spokojnie Brytyjka to jeszcze ogarnie, Venus się wypali ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Moim skromnym zdaniem, nie oglądam meczu tylko widzę suchy wynik, zawodniczki znam na pamięć, wygra Konta, Venus się wykończy przez własną głupotę i błędy, Konta może dłużej biegać, grać dokładniej, być regularną, na Venus sie nie stawia bo ona się szybko łamie psychicznie i jak jej nie idzie to z jej grą jest coraz gorzej.. To nie ta sama zawodniczka która wygrywała Szlemy na stojąco, im starsza tym bardziej słaba fizycznie, popełniająca coraz więcej błędów, jeśli Konta nie załamie się z grą przez pierwsza 2-3 gemy to Venus sama to przegra...
To tylko moje zdanie, nie typuje WTA od jakichś 3 lat i nieźle na tym wychodzę.
Ostatni mój typ wta to był mecz właśnie przeciw Venus na Wimbledonie stawiałem na Kasatkine...

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Że tego Auriera jeszcze tam trzymają.. Opaskę nawet przejął po Silvie :eek:
To jest hit :grin: pojechał po całej drużynie, łącznie z trenerem, niby był od składu odsunięty, ale po miesiącu wrócił i gra sobie jak gdyby nic się nie stało

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Konta jesli ma wygrac , to musi przestac wywalac pilke za pilka
Słuchaj się mistrza typów, napisałem jak moze wyglądać ten mecz... I tak będzie wyglądał.. Konta przesiedziała na stołęczku przemyślała, to mądra i inteligentna zawodniczka, i na pewno wyciągnie wnioski z przegranego seta ???? Nie oglądam ale łatwo sie domyśleć po waszych wpisach jak wyglądał mecz w 2 secie, mimo wszystko jakbym był zmuszony typowałbym Kontę...

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Powiem wam że mi się lepiej typuje tenisa jak widzę suchy wynik...Oglądanie meczy w większości przypadków wprowadza ferment do głowy bo każdy mecz jest inny i przeciwnik inny a na podstawie kogo dany zawodnik pokonał można lepiej typować... Takie moje przemyślenie... Może się komuś przyda... Jest jeszcze wiele czynników na które patrzę gdy typuje ale o tym jakby ktoś chciał to Pw.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom