>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Powiem wam że mi się lepiej typuje tenisa jak widzę suchy wynik...Oglądanie meczy w większości przypadków wprowadza ferment do głowy bo każdy mecz jest inny i przeciwnik inny a na podstawie kogo dany zawodnik pokonał można lepiej typować... Takie moje przemyślenie... Może się komuś przyda... Jest jeszcze wiele czynników na które patrzę gdy typuje ale o tym jakby ktoś chciał to Pw.
Moze Tobie tak sie lepiej typuje , ale pewnie 90% ludzi woli ogladac mecz i widziec co sie dzieje. Chyba ze dla Ciebie to malo znaczace czy punkty zawodnik zdobywa przez UE przeciwnika , czy wali winery itd

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Moze Tobie tak sie lepiej typuje , ale pewnie 90% ludzi woli ogladac mecz i widziec co sie dzieje. Chyba ze dla Ciebie to malo znaczace czy punkty zawodnik zdobywa przez UE przeciwnika , czy wali winery itd
Ja każdego zawodnika mam przed oczami... ???? Znam wszystkich zawodników jesli chodzi o top200 każdego moge opisać z pamięci, jego wady zaledy itd nawierzchnia, turnieje itp itd... Ja już się naoglądałem meczy... Przez to że oglądam wprowadzam do swojej głowy ferment, przynajmniej ja tak mam ???? Nie wiem jak inni, inni mnie nie interesują na tym forum ... Tylko zdanie 3-4 typerów tenisa mnie interesuje których uważam za dobrych.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Ja każdego zawodnika mam przed oczami... ???? Znam wszystkich zawodników jesli chodzi o top200 każdego moge opisać z pamięci, jego wady zaledy itd nawierzchnia, turnieje itp itd... Ja już się naoglądałem meczy... Przez to że oglądam wprowadzam do swojej głowy ferment, przynajmniej ja tak mam ???? Nie wiem jak inni, inni mnie nie interesują na tym forum ... Tylko zdanie 3-4 typerów tenisa mnie interesuje których uważam za dobrych.

To jesli mozesz krótko opisac zawodników:
-Duckhee Lee
-Pedja Krstin
;)

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
myślicie że meczu Santosu to będzie łamak ?

EDIT:
w sumie to puszczę za dyszkę Vitoria albo remis @2.20 cało roczny ;)
⛔ po 1 połowie wszystko wskazywało na łamak (patrząc na statystyki)
no ale to piłka jest hehe

do tego bramka na 3:3 ale był chyba spalony bo zaraz ją anulowali...

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Grał ktoś coś w meczu ligi Dominikany w kosza? Bo mi jako przegrany B365 rozliczył Titanes - Huracanes over 165,5 :-|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom