raveman
Użytkownik
po co w takim razie grasz ten sam bet po niższym kursie?Constant Lestienne wygra mecz 2,28 Betsson
Uwaga Niedowiarki: Constant Lestienne wygra 2-1 4,80 Betsson
Powodzenia ????
po co w takim razie grasz ten sam bet po niższym kursie?Constant Lestienne wygra mecz 2,28 Betsson
Powodzenia ????
Po to żebyś się pytał i Tobie podobni... Nie każdy ma takiego bukmachera jak ja...po co w takim razie grasz ten sam bet po niższym kursie?
@4.8 to jest akurat na 2:1 dla Stanka. Pograj jeszcze 2:0 to będziesz miał "surebeta" ????Constant Lestienne wygra mecz 2,28 Betsson
Powodzenia ????
Ale Stanek wg mojej opinii nie wygra 2-0 ani 2-1...@4.8 to jest akurat na 2:1 dla Stanka. Pograj jeszcze 2:0 to będziesz miał "surebeta" ????
To po co tak pograłeś? ????Ale Stanek wg mojej opinii nie wygra 2-0 ani 2-1...
ale coś dziwnie gra ????Lestiene to weźmie
Bo jestem typerem i kurs na wygraną seta na Stanka był nieopłacalny... Bez Ryzyka bym nigdzie nie doszedł...To po co tak pograłeś?
mam duże fundusze to gram a czy to jest zabronione? przy okazji dziele się typami z innymi userami o to tutaj chodzi w tym dziale i takie komentarze są zbędne bo są bezwartościowe...widzę że niektórzy to grają wszystko co się rusza
i na drzewo nie ucieka :grin:widzę że niektórzy to grają wszystko co się rusza ????
przekaż na jakiś cel dobroczynny ????mam duże fundusze to gram
piękne antyvalue , skąd się takie kwiatki biorą, szkoda że teraz mam potopiony win stanka , jakas FAKE kontuzja i pewnie krecz bedzie jak sie zlamie i 6;4Stanek 2:0 @1,75
Ten krecz to niezla ustawka imo.piękne antyvalue , skąd się takie kwiatki biorą, szkoda że teraz mam potopiony win stanka , jakas FAKE kontuzja i pewnie krecz bedzie jak sie zlamie i 6;4