>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Gramy dalej na pochybel laikom (sprawdzać kursy raz raz szybciutko)
Pedja Krstin wygra 1 seta 1,81 (W MOMENCIE ZŁAPANIA) BETSSON!!!

POWODZENIA!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +5
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
witam

ktos mi powie czemutaki kurs na chiudinelliego dawaja? przeciez ten zoltek to mlokos...
pokonał niedawno Peliwo, Tearney, Conora Smitha, Zapatę, Sama Bary, F.Gila, R. Boutilier, A.Gonzales
czyli raczej może powalczyć z przebijaczem chalendżerowym ;)

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Ktoś chce dziś jakieś typy na rożne?
Jeśli idzie na nich zarobic to jasne, a tak przy okazji, mi wczoraj Inter zwalił dubel życia. Dałem sobie żeby się ciekawej mecz oglądało Inter PSG over 3.5 i Inter pierwszy 9 roznych za stówke 3 tysie ponad do zgarniecia, do przerwy Inter 6 roznych po przerwie ani jednego ????

P 195

porugalia

Użytkownik
Victor Troicki wygra mecz 2,54

Victor Troicki wygra 1 seta 2,21

Victor Troicki wygra 2-0 3,80

Betsson...

Powodzenia!!!
Widzę,że bardzo sobie wziąłeś do serca wczorajsze hejty magika i nie dajesz analizy tylko suche typy ???? ziomek,weź go 3,14erdol :grin:

raveman 736

raveman

Użytkownik
no i nie jest to jednostronny mecz, inter wcale nie odstaje... jak juz miałbym grać to szedlbym w strone overa ale odpuszczam
e: a jesli chodzi o Lechie to niby papiery ma do gry o najwyzsze cele w tym sezonie ale cos czuje ze to bedzie jedno z rozczarowań

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Jeśli chodzi o mecz Lechii z drużyną z Łęcznej/Lublina to skłaniałbym się bardziej ku zespołowi z Gdańska... Ale wolę poczekać na live bo Gdańszczanie słabo grają na wyjazdach...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom