>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Łatwa albo niełatwa... Niedoceniacie Francuza...Karlovic to słup i miewa przestoje w serwowaniu, przy siatce będzie mijany... To że takie drewna jak Skarpeta czy Stiwi nie potrafili tego wykorzystać nie oznacza że Monfils nie będzie potrafił, jedno przełamanie i po Twoim typie może być...Radzę traktować tego posta z przymrużeniem oka... I nie typować takich meczy, są inne lepsze...
Zastanów się czemu jest taka linia niska...Buki to wiedzą a Ty ? Wyciągasz jakieś wnioski ?

Pozdro

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Zastanów się czemu jest taka linia niska...Buki to wiedzą a Ty ?
odpowiedź jest prosta i już wielokrotnie to było potwierdzone, że buki po prostu są głupie :]

ps ale zapytajmy &quot;protypera&quot; na tym forum, ale dyskutować nam nie wolno bo nie mamy swojego tematu i ja się trochę boję wchodzić z nim w polemikę

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
ps ale zapytajmy &quot;protypera&quot; na tym forum, ale dyskutować nam nie wolno bo nie mamy swojego tematu i ja się trochę boję wchodzić z nim w polemikę
Pro Typer wie zawsze wszystko najlepiej bo on ma TEMAT ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Pro Typer wie zawsze wszystko najlepiej bo on ma TEMAT ????

Mi żaden temat nie potrzebny aby odnosić zyski... Tobie też jak i wielu innym do dobrze typujesz to fakt... Ale weź to przetłumacz takiemu zafascynowanemu we własnej nieskazitelności krnąbrnemu i wszystkowiedzącemu PRO TYPEROWI...

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Nie obstawiam tego meczu ale moim zdaniem dzisiaj wygrywa Lopez. Imponuje mi defensywą w tym turnieju. Wczoraj Hasse zagrał super mecz z Mathieu ale tam była inna charakterystyka, strzał, strzał, strzał. Lopez to bardziej taktyk i według mnie dzisiaj wygra w obojętnie jakim stosunku. A typ 2:0 na Hasse ???? To podziwiam. Pozdro ;) Na wieczór KArlo +1.5 seta.
3:2 jest dla Hasse w H2H ale co ciekawsze. Trzy wygrane na clayu i 3 razy 2:1 gdzie zawsze przegrywał pierwszego seta ;)

Otrzymane punkty reputacji: +14
matiee 407

matiee

Użytkownik
no i juz pierwsze przełamanie. Lopez mocny w defensywie. 2:0 dla Lopeza może być. Haase jak nie wygrywa swojego podania to nic z tego nie będzie...

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Nie obstawiam tego meczu ale moim zdaniem dzisiaj wygrywa Lopez. Imponuje mi defensywą w tym turnieju. Wczoraj Hasse zagrał super mecz z Mathieu ale tam była inna charakterystyka, strzał, strzał, strzał. Lopez to bardziej taktyk i według mnie dzisiaj wygra w obojętnie jakim stosunku. A typ 2:0 na Hasse To podziwiam. Pozdro Na wieczór KArlo +1.5 seta.
Teraz zmienił na Handicap na Haase ???? If u know what i mean... Wczoraj dobry typ na Monf ...Rep dodam jak będę mógł.. W tym tygodniu prawie wszystko na +
Oby tak dalej pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Nie obstawiam tego meczu ale moim zdaniem dzisiaj wygrywa Lopez. Imponuje mi defensywą w tym turnieju. Wczoraj Hasse zagrał super mecz z Mathieu ale tam była inna charakterystyka, strzał, strzał, strzał. Lopez to bardziej taktyk i według mnie dzisiaj wygra w obojętnie jakim stosunku. A typ 2:0 na Hasse To podziwiam. Pozdro Na wieczór KArlo +1.5 seta.
Zmienił na Handicap na Haase ???? If u know what i mean... Wczoraj dobry typ na Monf ...Rep dodam jak będę mógł.. W tym tygodniu prawie wszystko na +

Oby tak dalej Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom