siekiera512
Użytkownik
Pegula-Davis ktos cos?
Cześć, "koszykuwa" jakaś ?Kurs na Glopalport leci,wczoraj byl 3,20.
odpowiedź jest prosta i już wielokrotnie to było potwierdzone, że buki po prostu są głupie :]Zastanów się czemu jest taka linia niska...Buki to wiedzą a Ty ?
Pro Typer wie zawsze wszystko najlepiej bo on ma TEMAT ????ps ale zapytajmy "protypera" na tym forum, ale dyskutować nam nie wolno bo nie mamy swojego tematu i ja się trochę boję wchodzić z nim w polemikę
Pro Typer wie zawsze wszystko najlepiej bo on ma TEMAT ????ps ale zapytajmy "protypera" na tym forum, ale dyskutować nam nie wolno bo nie mamy swojego tematu i ja się trochę boję wchodzić z nim w polemikę
Teraz zmienił na Handicap na Haase ???? If u know what i mean... Wczoraj dobry typ na Monf ...Rep dodam jak będę mógł.. W tym tygodniu prawie wszystko na +Nie obstawiam tego meczu ale moim zdaniem dzisiaj wygrywa Lopez. Imponuje mi defensywą w tym turnieju. Wczoraj Hasse zagrał super mecz z Mathieu ale tam była inna charakterystyka, strzał, strzał, strzał. Lopez to bardziej taktyk i według mnie dzisiaj wygra w obojętnie jakim stosunku. A typ 2:0 na Hasse To podziwiam. Pozdro Na wieczór KArlo +1.5 seta.
Zmienił na Handicap na Haase ???? If u know what i mean... Wczoraj dobry typ na Monf ...Rep dodam jak będę mógł.. W tym tygodniu prawie wszystko na +Nie obstawiam tego meczu ale moim zdaniem dzisiaj wygrywa Lopez. Imponuje mi defensywą w tym turnieju. Wczoraj Hasse zagrał super mecz z Mathieu ale tam była inna charakterystyka, strzał, strzał, strzał. Lopez to bardziej taktyk i według mnie dzisiaj wygra w obojętnie jakim stosunku. A typ 2:0 na Hasse To podziwiam. Pozdro Na wieczór KArlo +1.5 seta.
0-0Guizhou Hengfeng Zhicheng F.C. - Hunan Billows - 2, @8,5