Lopez 2 set @ 4,10
Lopez 2 set @ 1.66 ... Da rade serwisem pewnie w tb , Haase swoje dolozy do tego.
WartoCo myślicie o Martinie z Fogninim dzisiaj?
Martin ani razu w turnieju nie był faworytem i wszystkie mecze wygrywał. Dzisiaj kurs @5 warto?
GramHorensesn -Sønderjyske over 7,5 rożnych
brakuje 3 i 30 minut do końca
Ja miałem to pograne i zamknąłem. Ciężko ta gra tam wygląda.Horensesn -Sønderjyske over 7,5 rożnych
brakuje 3 i 30 minut do końca
spokojnie jeszcze 25 minut, czasami są rożne z dupy , z 1 akcji można 3 nabićJa miałem to pograne i zamknąłem. Ciężko ta gra tam wygląda.
Tutaj powinno byś spokojne 2:0 dla Foga, ale jak Martin go szybko połamie to może się zagrzać i wiadomo jak to zwykle u Foga się kończy, choć wątpię. Dla mnie Fog winCo myślicie o Martinie z Fogninim dzisiaj?
Martin ani razu w turnieju nie był faworytem i wszystkie mecze wygrywał. Dzisiaj kurs @5 warto?
Można było łapać nawet 2,34 w trakcie 3 setaChallenger Segovia Qualification Alex De Minaur wygra mecz 1,75 Betsson (w mom łapania) Powodzenia
"juz liczyłem pieniążki a tu... bramka na 1-2 dla gosci 93 min "Yokohama - Giravanz 50min 0-1
Yokohama lub remis @2,10
1-2 Seul, zamykam w 70min bo kij wie co tam sie wydarzy jeszczeJeju Utd - FC Seul 37min 1-0
FC Seul lub remis @2,10
i delikatnie FC Seul @5,50
Dzięki za opinie Panowie, pogram za 25euro po 5.05 dla zabawy.Tutaj powinno byś spokojne 2:0 dla Foga, ale jak Martin go szybko połamie to może się zagrzać i wiadomo jak to zwykle u Foga się kończy, choć wątpię. Dla mnie Fog win
miałeś nosa, nie ma co być pazernym ????1-2 Seul, zamykam w 70min bo kij wie co tam sie wydarzy jeszcze
wg.mnie strata kasy. spokojnie to Fognini wygra, nawet jak przegra 1 seta to potem się zdenerwuję i zacznie grać. a jak wygra 1 set, to skończy się 2:0 dla Foga.Dzięki za opinie Panowie, pogram za 25euro po 5.05 dla zabawy.