nevener
Użytkownik
ten to dopiero co przyszedłjeden Brasil został w Hebei i sypnął bramę ale myślę, że Changchun też strzeli @1,9
ten to dopiero co przyszedłjeden Brasil został w Hebei i sypnął bramę ale myślę, że Changchun też strzeli @1,9
a reszta? Lavezzi, Gervinhio, Mbia to gdzie?ten to dopiero co przyszedł
Lavezzi wylot do rezerw, Gervinho miał jakąś kontuzje chybaa reszta? Lavezzi, Gervinhio, Mbia to gdzie?
Sorki chłopaki o jakim klubie mowa bo te nazwiska co podaliście to naprawdę solidni piłkarze ????Lavezzi wylot do rezerw, Gervinho miał jakąś kontuzje chyba
PlusikPeralta/Zeballos wygrają 1 seta 2,28 Betsson Powodzenia!
Hebei China FortuneSorki chłopaki o jakim klubie mowa bo te nazwiska co podaliście to naprawdę solidni piłkarze ????
jedyne spotkanie gdzie nie bylo bramki. brawo ja :zoltakartka:Jiangsu vs Henan over 1 HT @ 3.00 1/10
to wiadomo, tylko czy będzie gładkie 2:0 a może jakiś łamak?Aktobe - Ordabasy 1 kurs 1,5 i wszystko ustalone
Mam przeczucie do Luneng, ale nic nie stawiam.łamance w chinskiej propozycje?
w 62min był 15 rzut rożny i nie nabili jednego do konca :razz: ale wyczucie dzisiaj nie zawodzi, odrazu po 15 zamknąłem dawali 95%Sofapaka - Tusker 45min 1-0
o2,5 @2,37 1-1
w tym samym meczu o15,5 rr @2,00
Ja właśnie pograłem X2 jak było @3.75. Zobaczę jak się mecz potoczy. Goście wcale nie muszą odpuszczać. Już lepiej taki Tobol z ostatnią, cienką drużyną po podobnym kursie.Aktobe - Ordabasy 1 kurs 1,5 i wszystko ustalone
Cóż za pazdzioch ???? Było rozwalić rakietę o głowę własną a nie niszczyć kort!!!Passa trwa moim zdaniem warto też spróbować na : Belg to panienka i paralityk, Ruski w drugim secie bardzo dobrze grał i sądzę ze w tym secie również to udowodni.. Arslan Karatsev wygra mecz 2,01 Betsson Powodzenia
Co Karatsev odwalil w ostatnim gemie to jego.Karatsev mecz @1,95