>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Osyra 2-0.. co za błąd bramkarza.. Termalica BB Nieciecza powinna grać w pucharach, bo chce im się grać !! A Cracovia to tło dla nich i bez zagrożenia..

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
jak na razie to nieciecza atakuje ale over rr jak najbardziej
Co tam się dzieje. Każdy się spodziewał strzelaniny ze strony Cracovii. Swoją drogą - dwie niesłusznie zaliczone bramki?
Jednak warto patrzeć na trenerów przy obstawianiu ekstraklasy. Zdecydowanie Michniewicz &gt; Zieliński. Jaca teraz nie będzie miał pomysłu co zrobić.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Polska liga to każdy może z każdym wygrać 3:0, decyduje dyspozycja dnia i trochę szczęścia
Nawet w piątek Wisła mimo, że grała patole mogła mecz wygrać, w 2 połowie mieli 4-5 sytuacji, gdzie się ostro zagotowało i zabrakło szczęścia, zimnej krwi

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Dobra, nie wypowiadam się już na temat ekstraklasy. Wszystko co napisze okazuje się nieprawdą. Czekam na swoich murzynków, aż zaczną rzucać i wtedy się dorobię jakichś pieniędzy.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Cracovia jest naprawdę fatalna w defensywie. Nie oglądałem dwumeczu z tym macedońskim zespołem, ale już wiem chyba, co było przyczyną porażki.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Fajnego mają obrońcę z Węgier, łamańca będzie ciężko im zrobić ale over 5,5 powinien wejść jak w masło @1,85

raveman 736

raveman

Użytkownik
Cracovia jest naprawdę fatalna w defensywie. Nie oglądałem dwumeczu z tym macedońskim zespołem, ale już wiem chyba, co było przyczyną porażki.
a po meczu z piastem wszyscy ją wychwalali...

to jest poprostu nasza kochana ekstraklasa i bardzo często decyduje dyspozycja dnia, przeciez z piastem bardzo szczelnie w obronie a tutaj strasznie dziurawo

jakies overy mozna grac w ekstraklasie ale przez pierwszych pare kolejek nie zagram na zwycięstwo żadnej druzyny

matiee 407

matiee

Użytkownik
a po meczu z piastem wszyscy ją wychwalali...

to jest poprostu nasza kochana ekstraklasa i bardzo często decyduje dyspozycja dnia, przeciez z piastem bardzo szczelnie w obronie a tutaj strasznie dziurawo

jakies overy mozna grac w ekstraklasie ale przez pierwszych pare kolejek nie zagram na zwycięstwo żadnej druzyny
dyspozycja dnia to tez, ale zauważ że większością spotkań ekstraklasy rządzi przypadek. kto ma więcej szczęścia wygrywa. pierwsza bramka dla termalici to piłka odbiła się przed strzałem od nóg 3 zawodników i akurat tak los chciał ze wpadła pod nogi zawodnika niecieczy. bramka ustawia mecz a u nas kto strzela pierwszy bramkę to w większości przypadków wygrywa ????

raveman 736

raveman

Użytkownik
dyspozycja dnia to tez, ale zauważ że większością spotkań ekstraklasy rządzi przypadek. kto ma więcej szczęścia wygrywa. pierwsza bramka dla termalici to piłka odbiła się przed strzałem od nóg 3 zawodników i akurat tak los chciał ze wpadła pod nogi zawodnika niecieczy. bramka ustawia mecz a u nas kto strzela pierwszy bramkę to w większości przypadków wygrywa ????
a dodajmy ze bramka była z metrowego spalonego ;)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satelitte Vaduz - Mężczyźni

Kadziola/Kujawiak vs Kunert/Dressler 1 @ 1.90 Bet365
za 10j.

Polacy w tym meczu nie odpuszczą. Dla nich ten turniej mimo wszystko udany i taki medal dla pary grającej po raz pierwszy razem w takiej imprezie byłby sukcesem. Nasi grają solidnie przez cały turniej. Owszem ten TB w 1/2 im nie wyszedł, ale generalnie zostawiają dobre wrażenie. Austriacy bez rewelacji. Już Kosiak/Rudol mogli ich wyrzucić, ale zabrakło chłodnej głowy i konsekwencji w kluczowych momentach. W półfinale porażka ze Szwajcarami i gra bardzo przeciętna. Według mnie jest to chimeryczna i dosyć nieobliczalna para, ale mająca wiele braków w swoje grze. Idę spokojnie w stronę naszych i nie powinienem się rozczarować.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom