R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Sandomierski brawo.
Co tam się dzieje. Każdy się spodziewał strzelaniny ze strony Cracovii. Swoją drogą - dwie niesłusznie zaliczone bramki?jak na razie to nieciecza atakuje ale over rr jak najbardziej
ehhh po meczu. patologia.
no i mamy dwa BTS ????Szybko idzie w Gliwicach jest BTS, a zaraz będzie w Niecieczy ????
a po meczu z piastem wszyscy ją wychwalali...Cracovia jest naprawdę fatalna w defensywie. Nie oglądałem dwumeczu z tym macedońskim zespołem, ale już wiem chyba, co było przyczyną porażki.
1:1W Gliwicach źle się dzieje. Widząc skład to po prostu mam wrażenie, że Necek losuje kto ma grać...
dyspozycja dnia to tez, ale zauważ że większością spotkań ekstraklasy rządzi przypadek. kto ma więcej szczęścia wygrywa. pierwsza bramka dla termalici to piłka odbiła się przed strzałem od nóg 3 zawodników i akurat tak los chciał ze wpadła pod nogi zawodnika niecieczy. bramka ustawia mecz a u nas kto strzela pierwszy bramkę to w większości przypadków wygrywa ????a po meczu z piastem wszyscy ją wychwalali...
to jest poprostu nasza kochana ekstraklasa i bardzo często decyduje dyspozycja dnia, przeciez z piastem bardzo szczelnie w obronie a tutaj strasznie dziurawo
jakies overy mozna grac w ekstraklasie ale przez pierwszych pare kolejek nie zagram na zwycięstwo żadnej druzyny
a dodajmy ze bramka była z metrowego spalonegodyspozycja dnia to tez, ale zauważ że większością spotkań ekstraklasy rządzi przypadek. kto ma więcej szczęścia wygrywa. pierwsza bramka dla termalici to piłka odbiła się przed strzałem od nóg 3 zawodników i akurat tak los chciał ze wpadła pod nogi zawodnika niecieczy. bramka ustawia mecz a u nas kto strzela pierwszy bramkę to w większości przypadków wygrywa ????