Wyrównany mecz, miałeś rację. Nie pograłem czystego wina Barryego, ale złapałem Handicap +6,5, który już siedzi. Dzięki ????Barry - Harrison kurs wystawiony @5 do @1,14, a mecz będzie wyrównany i tak na prawdę każdy z nich może wygrać. To należy grać kurs wysoki ????
Takich specjałów jest kilka
zarzuć coś jeszcze ja pobrałem +5,5Wyrównany mecz, miałeś rację. Nie pograłem czystego wina Barryego, ale złapałem Handicap +6,5, który już siedzi. Dzięki ????
Nie oglądam meczu ale miał piłkę meczową więc chciał to wygrać 2-0...Ciężko powiedzieć co tu się wydarzy... Wg mnie Donskoy jest faworytem...Pytanie czy Donskoy chciał dac wygrac seta rywalowi czy już zaczął słabo grac i warto wejść w Ivashke? ktoś ogląda?
zwrot
RD Agueda vs Academica over 0.5 HT @ 2.50 1/10
ja na szybko bo kursy lecoo dubelek :
2:0 wygra Fognini i 2:0 wygra Karlovic
@2.62
MUSI WEJŚĆ!!!!!!!
Johnson 2 set @1.9 bet365
Gary nic tu nie gra a Taylor wykreca mega cyferkki, lepiej nie grac nic w strone GaregoGary Anderson +4.5, @1.80. Całoroczny. Polecam.
Legia vs Slask over 1.5 @ 2.50 1/10
Schnur łatwo nie sprzeda skóry,ciekawy zawodnik gra u siebie szybko konczy akcje dobrze serwuje, Stepanek już stary watpie czy bedzie sie tutaj zabijał o mecz, max jedno przełamanie...
Brayden Schnur Match Handicap + 6,5 1,59
Brayden Schnur Match Handicap + 5,5 1,91
Edit: Brayden Schnur wygra 1 seta 1,74 Betsson
Delikatnie Brayden Schnur wygra mecz 4,00 Betsson
Powodzenia!!!
jak wygra sznur 1 seta to zamykam zakład, pewnie troche zysku bedzie...Sznur się zaczyna sypać ?
nawet na to nie licz, Stepanek nie przegra seta z jakims amatoremjak wygra sznur 1 seta to zamykam zakład, pewnie troche zysku bedzie...