uefowillcox
Użytkownik
co to za dyscyplina?Barry - Harrison kurs wystawiony @5 do @1,14, a mecz będzie wyrównany i tak na prawdę każdy z nich może wygrać. To należy grać kurs wysoki ????
Takich specjałów jest kilka
co to za dyscyplina?Barry - Harrison kurs wystawiony @5 do @1,14, a mecz będzie wyrównany i tak na prawdę każdy z nich może wygrać. To należy grać kurs wysoki ????
Takich specjałów jest kilka
Haase to taki troche dziad dla mnie jak 1 mu nie siądzie przegra 75% wymian kurs opłacalny na Mathieu Mathieu wygra 2 seta 2,23 Betsson Mathieu wygra mecz 4,25 Betsson
Ja bym zamykał w Wta nigdy nic nie wiadomo... Cebulka to troszke lepsza zawodniczka moim zdaniem.. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu w tym fachu ????Panowie, jak myślicie? Konta zamyka mi tripla (Novikov + Haase). Kontrować, zamykać, nic nie robić? Jakieś uwagi?
Ja bym odpuścił, Johnson wczoraj bardzo solidny w meczu z Isnerem, niby John miał BP, ale nie miał praktycznie żadnej szansy na wykorzystanie. Karlovicia bardzo cenię, mając praktycznie tylko serwis, kawał forehandu i jako-taki wolej zarobił ponad 7mln$... W wymianach wiadomo - dziad. Wszystko się zapewne w TB rozstrzygnie, ewentualne jedno przełamanie to od razu strata seta.zastanawiam się czy grać na Ivo ? KToś coś poradzi?
Ja bym nie grał.. Tego seta już wygrał Karlovic.. Następne dwa sety mogą być tie breakamki... Skoro Johnson zdrewnował w gemie i dał się mu połamać to w tie breakch ma marne szanse bardzo...hmmmm teraz 2.80 na Steve? brać czy nie brać?
Doktor załatwił go przy siatceOglądał ktoś jak stracił podanie Johnson z tym drewnem? ???? W sumie swój warty swego...
Ci wszyscy Amerykanie to same drewna może poza Youngiem ale ten ma psychike dziecka...Steve zaraz zjazd do bazy będzie i set do 1-2 gemów.