uefowillcox
Użytkownik
co to za dyscyplina?Barry - Harrison kurs wystawiony @5 do @1,14, a mecz będzie wyrównany i tak na prawdę każdy z nich może wygrać. To należy grać kurs wysoki ????
Takich specjałów jest kilka
co to za dyscyplina?Barry - Harrison kurs wystawiony @5 do @1,14, a mecz będzie wyrównany i tak na prawdę każdy z nich może wygrać. To należy grać kurs wysoki ????
Takich specjałów jest kilka
Strzałki world cup coś tamco to za dyscyplina?
Mathieu znów nie wytrzymał psychicznie meczu... Jest ryzyko jest zabawa ????Haase to taki troche dziad dla mnie jak 1 mu nie siądzie przegra 75% wymian kurs opłacalny na Mathieu Mathieu wygra 2 seta 2,23 Betsson Mathieu wygra mecz 4,25 Betsson
Ja bym zamykał w Wta nigdy nic nie wiadomo... Cebulka to troszke lepsza zawodniczka moim zdaniem.. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu w tym fachu ????Panowie, jak myślicie? Konta zamyka mi tripla (Novikov + Haase). Kontrować, zamykać, nic nie robić? Jakieś uwagi?
Ja bym odpuścił, Johnson wczoraj bardzo solidny w meczu z Isnerem, niby John miał BP, ale nie miał praktycznie żadnej szansy na wykorzystanie. Karlovicia bardzo cenię, mając praktycznie tylko serwis, kawał forehandu i jako-taki wolej zarobił ponad 7mln$... W wymianach wiadomo - dziad. Wszystko się zapewne w TB rozstrzygnie, ewentualne jedno przełamanie to od razu strata seta.zastanawiam się czy grać na Ivo ? KToś coś poradzi?
Ja jakoś mam przeczucie, że Haase to wygra.
#januszowymokiem
Ja bym nie grał.. Tego seta już wygrał Karlovic.. Następne dwa sety mogą być tie breakamki... Skoro Johnson zdrewnował w gemie i dał się mu połamać to w tie breakch ma marne szanse bardzo...hmmmm teraz 2.80 na Steve? brać czy nie brać?
Doktor załatwił go przy siatceOglądał ktoś jak stracił podanie Johnson z tym drewnem? ???? W sumie swój warty swego...
Ci wszyscy Amerykanie to same drewna może poza Youngiem ale ten ma psychike dziecka...Steve zaraz zjazd do bazy będzie i set do 1-2 gemów.