jaki kreczyk? a nie grają dalej?Golubic kreczyk oczywiscie, a jakby to ona wygrywala to by dalej biegala na lewo i prawo. Nie ma co juz stawiac na Errani, bo wszystkie z nia kreczuja jak nie daja rady ;p
miała medical, więc spodziewałem się najgorszegojaki kreczyk? a nie grają dalej?
Może mu się spieszy do ameryki? :razz:Obawiam się, że Kosa ma problem z głową, w 1 gemie ruska miał 30-0 oddał do 30, teraz miał 40-0 oddał 5 punktów, nie wiem o co mu chodzi xD
no klasycznie ????Kolba milion bp, ten drugi dostanie jednego i bedzie po meczu ????
Ani nie oddała, ani się jej nie spieszy do ameryki, nabija sobie punkty (w rankingu deblowym), ma rozegraną odpowiednią ilość spotkań na danej nawierzchni.Bertens tak ładnie oddała singla, że w deblu chyba też pasuje zagrać przeciwko niej. Rae/Smith @2.37 2j
Bertens/Larsson @2,37 1j 365
pierwszy raz tak napisałem gdzie kolwiek, ale oglądając ten mecz można odnieść taki wrażenieCzy może być choć jeden dzień tutaj bez tekstów typu, sprzedane, ustawka, wałek itp itd ?! To powoli robi się żałosne. Czy jak każdy faworyt topi to jest to ustawka? Ludzie zastanówcie się najpierw a później piszcie.
nie chodzi mi o ciebie, ale mówię ogólnie. Z jednego dnia można by zebrać kilka stron o sprzedanych spotkaniach. Wygląda? a jak ma wyglądać to jak jakiś przeciętniak leje gościa z czołówki? Najczęściej tak to wygląda, teraz jest temat Kolby, przecież Rosjanin chłopczykiem do bicia nie jest a Niemiec w formie nie jest. To nie są roboty, to że jest profesjonalistą nie znaczy, że wszystko będzie trafiał a jak nie to minimalne auty itp...pierwszy raz tak napisałem gdzie kolwiek, ale oglądając ten mecz można odnieść taki wrażenie
Choćbyś chciał i bardzo się starał niestety nie uda Ci się tego wszystkim wytłumaczyć. Szkoda na to prądu.nie chodzi mi o ciebie, ale mówię ogólnie. Z jednego dnia można by zebrać kilka stron o sprzedanych spotkaniach. Wygląda? a jak ma wyglądać to jak jakiś przeciętniak leje gościa z czołówki? Najczęściej tak to wygląda, teraz jest temat Kolby, przecież Rosjanin chłopczykiem do bicia nie jest a Niemiec w formie nie jest. To nie są roboty, to że jest profesjonalistą nie znaczy, że wszystko będzie trafiał a jak nie to minimalne auty itp...
7:6 6:1Errani 1.95