>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
M 127

matand

Użytkownik
ja miałem na Golubić przedmeczowo, więc w sumie na krecz się nie obrażę (tam gdzie gram to zwrocik będzie) ????

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Obawiam się, że Kosa ma problem z głową, w 1 gemie ruska miał 30-0 oddał do 30, teraz miał 40-0 oddał 5 punktów, nie wiem o co mu chodzi xD

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Czy może być choć jeden dzień tutaj bez tekstów typu, sprzedane, ustawka, wałek itp itd ?! To powoli robi się żałosne. Czy jak każdy faworyt topi to jest to ustawka? Ludzie zastanówcie się najpierw a później piszcie.

domell 454

domell

Użytkownik
Bertens tak ładnie oddała singla, że w deblu chyba też pasuje zagrać przeciwko niej. Rae/Smith @2.37 2j
Ani nie oddała, ani się jej nie spieszy do ameryki, nabija sobie punkty (w rankingu deblowym), ma rozegraną odpowiednią ilość spotkań na danej nawierzchni.
Bertens/Larsson @2,37 1j 365
✅
Zamieszczam również screen zagrania zakładu. Typy będę zamieszczał do końca sierpnia. Od tego typu w sygnaturze będę zamieszczał skuteczność oraz yeld z podziałem na dyscypliny. Na koniec podam również zysk jaki osiągnąłem. Pozdrawiam.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Czy może być choć jeden dzień tutaj bez tekstów typu, sprzedane, ustawka, wałek itp itd ?! To powoli robi się żałosne. Czy jak każdy faworyt topi to jest to ustawka? Ludzie zastanówcie się najpierw a później piszcie.
pierwszy raz tak napisałem gdzie kolwiek, ale oglądając ten mecz można odnieść taki wrażenie ;)
piłka przy 30-40 ciekawa, bardzo ciekawa ;)

magik90 3K

magik90

Użytkownik
pierwszy raz tak napisałem gdzie kolwiek, ale oglądając ten mecz można odnieść taki wrażenie ;)
nie chodzi mi o ciebie, ale mówię ogólnie. Z jednego dnia można by zebrać kilka stron o sprzedanych spotkaniach. Wygląda? a jak ma wyglądać to jak jakiś przeciętniak leje gościa z czołówki? Najczęściej tak to wygląda, teraz jest temat Kolby, przecież Rosjanin chłopczykiem do bicia nie jest a Niemiec w formie nie jest. To nie są roboty, to że jest profesjonalistą nie znaczy, że wszystko będzie trafiał a jak nie to minimalne auty itp...

domell 454

domell

Użytkownik
nie chodzi mi o ciebie, ale mówię ogólnie. Z jednego dnia można by zebrać kilka stron o sprzedanych spotkaniach. Wygląda? a jak ma wyglądać to jak jakiś przeciętniak leje gościa z czołówki? Najczęściej tak to wygląda, teraz jest temat Kolby, przecież Rosjanin chłopczykiem do bicia nie jest a Niemiec w formie nie jest. To nie są roboty, to że jest profesjonalistą nie znaczy, że wszystko będzie trafiał a jak nie to minimalne auty itp...
Choćbyś chciał i bardzo się starał niestety nie uda Ci się tego wszystkim wytłumaczyć. Szkoda na to prądu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom