Lopez 7-6 6-4Lopez połamał się z mega drewnianym Mertlem. Ale przecież brak obrony punktów i sezon na hardzie w ameryce jest totalnie nieważnym faktem ????
Grałeś go po @1,16? Ja pamiętam, jak rusek pokonał Aguta, od tego momentu nie gram przeciwko niemu gdy jest dogiem.Kohlschreiber broni 250 punktów i przegrywa? O co chodzi?
bardziej mi chodzi o rozumowanie niektórych osób z tymi punktamiGrałeś go po @1,16? Ja pamiętam, jak rusek pokonał Aguta, od tego momentu nie gram przeciwko niemu gdy jest dogiem.
Widziałeś mecze Kolby z ostatnich 2 tygodni ? Koleś w ogóle bez formy, fartownie trochę meczy wygrał, za to Rosjanin moim zdaniem ładnie pnie się w górę i sam dzisiaj go pograłem z +HC. Z resztą jak można stawiać na kogoś z kursem @1.16Kohlschreiber broni 250 punktów i przegrywa? O co chodzi?
To jeszcze nic, Djokovic bronił ostatnio 2000 punktów i też przegrałKohlschreiber broni 250 punktów i przegrywa? O co chodzi?
Lopez 7-6 6-4
To jak to jest z tym wyjazdem do ameryki? Chce czy nie chce pojechać? Łapie te punkty czy nie?
Delikatnie Golubic 1 set @4,00