>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Thiem kolejny raz robi 30:0 przy serwisie Melzera i od tego momentu każdy return w siatke/aut
To samo robil wczoraj Daniel ???? Jak rowno albo przegrywal to gral super, pojawiala sie okazja na przelamanie to jakby ktos inny gral ????

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
w mecz FK Kauno over 3,5 kurs 2.0 bet 365
tez go pobralem po 1 secie, ale teraz to bym nie polecal. Nie chce przesadzac, ale to moze nie byc do konca czysto sportowe spotkanie
a no wlasnie, polecam omijac ten turniej, co do Kohlschreibera to chyba nikt nie ma watpliwosci a to co robia przeciwnicy Melzera to nie wiem czy maja taka slaba psyche ale chyba sam nie wierze w to co pisze ???? ???? Omijac ten turniej
Widzieli co porobil teraz od 0:30? To chyba strach przed odrobieniem strat ???? ???? ????

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
PEPO race to 9 rr kurs 4.50 to za dużo
wynik 2-1
rożne 1-5
myślę że warto zagrać to po takim kursie przy takim wyniku
bet 365

a lokatą jest napewno race to 7 kurs 1.44 ja sobie zagram za 1k.
2x✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
oni są obydwaj wybitni
nie wytrzymał psychicznie tie breaka ale ja czuje ze Eremin to wygra bo to lepszy zawodnik... 5:4 40:15 i spusiaczył dwie setowe... w tie breaku połamał się podwójnym..

Podbijam stawke delikatnie kurs jest wyższy...
Edoardo Eremin wygra mecz 4,40 Betsson

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Ja próbuję na Szwedów. Nie są jeszcze na kompletnie straconej pozycji, bramka na wyjeździe, atut własnego boiska, no i patrząc przez pryzmat lig krajowych, to Szwecka wydaje się mocniejsza.
Norrkoping @ 3,00 b365
lekko

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom