tez go pobralem po 1 secie, ale teraz to bym nie polecal. Nie chce przesadzac, ale to moze nie byc do konca czysto sportowe spotkanie
a no wlasnie, polecam omijac ten turniej, co do Kohlschreibera to chyba nikt nie ma watpliwosci a to co robia przeciwnicy Melzera to nie wiem czy maja taka slaba psyche ale chyba sam nie wierze w to co pisze ???? ???? Omijac ten turniej
Widzieli co porobil teraz od 0:30? To chyba strach przed odrobieniem strat ???? ???? ????
Widzę lekkie value, więc spróbuje. Czeszki nie są słabe, mają doświadczenie z WT. Owszem ostatnio mało gry, ale na Austriaczki może to wystarczyć. Są w stanie powalczyć i wygrać. Można spróbować.
nie wytrzymał psychicznie tie breaka ale ja czuje ze Eremin to wygra bo to lepszy zawodnik... 5:4 40:15 i spusiaczył dwie setowe... w tie breaku połamał się podwójnym..
Podbijam stawke delikatnie kurs jest wyższy...
Edoardo Eremin wygra mecz 4,40 Betsson
Ja próbuję na Szwedów. Nie są jeszcze na kompletnie straconej pozycji, bramka na wyjeździe, atut własnego boiska, no i patrząc przez pryzmat lig krajowych, to Szwecka wydaje się mocniejsza. Norrkoping @ 3,00 b365
lekko