Chcesz mrozić kasę już teraz ?w jakim buku mozna znaleźć zakłady na ekstraklase kto spadnie i kto zdobedzie mistrzostwo?
Bet365
Daniel Gimeno-Traver wygra seta 2 Daniel Gimeno-Traver v Inigo Cervantes
(Bieżący set - Zwycięzca) 18/07/2016 Brak 2.37 Odbędzie się
jestem ciekawy ile jest na spadek piasta :razz:Chcesz mrozić kasę już teraz ?
Na pewno nie ma na bet 356, Marathonbet,unibet i betsson, sprawdzałem przed chwiląjestem ciekawy ile jest na spadek piasta :razz:
nicki pozmieniali:?Tak BTW, co się dzieje z takimi użytkownikami jak Kapszti, dawid400,levy42, michal1090 (chyba dobre cyfry) kurde chłopaki czasami fajne typy potrafili dawać i mieli ogromny wkład w to forum, mam w pamięci jeszcze parę osób takich jak rajdowiec75 bodajże ale oni odeszli jeszcze jak tu zaglądałem codziennie
zbanowaniTak BTW, co się dzieje z takimi użytkownikami jak Kapszti, dawid400,levy42, michal1090 (chyba dobre cyfry) kurde chłopaki czasami fajne typy potrafili dawać i mieli ogromny wkład w to forum, mam w pamięci jeszcze parę osób takich jak rajdowiec75 bodajże ale oni odeszli jeszcze jak tu zaglądałem codziennie
Pewnie hosting opłacasz żeby ci pozwolili tu siedzieć i pierdolićzbanowani
miedzy innymi za szykanowanie najlepszego typera w dziejach tego forum czyli bykuwodzu
ZaartowalemPewnie hosting opłacasz żeby ci pozwolili tu siedzieć i pierdolić
Kto to wie, szanse z przypadku tak samo jak i gol ????Ogarną w Ekstraklasie over 1,5?