>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
polecam do dubelka dorzucić sobie termalica - arka o1,5 @1,425 tyle że ja czekam na rozpoczęcie meczu na pierwsze 5-10 min

M 176

michal93

Użytkownik
Tak BTW, co się dzieje z takimi użytkownikami jak Kapszti, dawid400,levy42, michal1090 (chyba dobre cyfry) kurde chłopaki czasami fajne typy potrafili dawać i mieli ogromny wkład w to forum, mam w pamięci jeszcze parę osób takich jak rajdowiec75 bodajże ale oni odeszli jeszcze jak tu zaglądałem codziennie

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Tak BTW, co się dzieje z takimi użytkownikami jak Kapszti, dawid400,levy42, michal1090 (chyba dobre cyfry) kurde chłopaki czasami fajne typy potrafili dawać i mieli ogromny wkład w to forum, mam w pamięci jeszcze parę osób takich jak rajdowiec75 bodajże ale oni odeszli jeszcze jak tu zaglądałem codziennie
nicki pozmieniali:?

V 1,1K

viren

Użytkownik
zbanowani

miedzy innymi za szykanowanie najlepszego typera w dziejach tego forum czyli bykuwodzu

V 1,1K

viren

Użytkownik
Pewnie hosting opłacasz żeby ci pozwolili tu siedzieć i pierdolić :cool::cool:
Zaartowalem

siedza na ogorkach i pomidorach odrabiaja dlugi z hazardu

A tak do rzeczy

kiedy sa promocje i degradacje w tenisie?

Chodzi o poziom ATP/challenger.

Na poczatku sezonu, po szlemach, czy np linia jest plynna uznaje sie ze pierwsza setka to poziom ATP a ponnizej challengery? I to sie zmienia co tydzien? Chyba nie jest tak.

Nawet zawodnik z trzeciej setki moze przeciez dostac dzikusa jak jest gospodarzem...tak wiec jaka jest regula?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom