Trzeba liczyc że Termalica z kontry cos dorzuci chyba bo po golu to przestali gracKto to wie, szanse z przypadku tak samo jak i gol ????
od poczatku mecz slaby i tak jak ktos u gory pisał bramka z przypadku, ale 45 min jeszcze i duzo przypadkowych akcji jeszcze moze sie wydarzyć :razz:Trzeba liczyc że Termalica z kontry cos dorzuci chyba bo po golu to przestali grac
wszak sam polecałeś dorzucić over 1,5 ????od poczatku mecz slaby i tak jak ktos u gory pisał bramka z przypadku, ale 45 min jeszcze i duzo przypadkowych akcji jeszcze moze sie wydarzyć :razz:
dokładnie takwszak sam polecałeś dorzucić over 1,5 ????
chciałem zobaczyc jak bedzie wygladał początek ale i tak zagrałem wiec tak jak Ty czekam na golapolecam do dubelka dorzucić sobie termalica - arka o1,5 @1,425 tyle że ja czekam na rozpoczęcie meczu na pierwsze 5-10 min
To oby nam się! nie no bez jaj 1 chyba wturlajądokładnie tak
chciałem zobaczyc jak bedzie wygladał początek ale i tak zagrałem wiec tak jak Ty czekam na gola
kufa 2 gole w odstepie 3 minut nie zdążyłem ????w niższej lidze niemieckiej: Munich 1860 II - Ingolstadt II sporo łamaków między nimi
0:1 do przerwy , można over 2,5 dać
jeden łamak to wręcz brutalny ???? przypadek to nie był ????
http://www.flashscore.pl/mecz/M7z8mThq/#szczegoly-meczu
54 min i BANG 0-5FK Ogre - Rigas FS
pierwsza bramka padła, licze na worek bramek over 4,5 @2,00
wkoncu strzelilipolecam do dubelka dorzucić sobie termalica - arka o1,5 @1,425 tyle że ja czekam na rozpoczęcie meczu na pierwsze 5-10 min