>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
co do meczu martiego to patologia mecz poziumu itf przegrać z mertlem na clay to wielka sztuka, jak on pokonał trungelitiego ja się pytam?

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Nie znam sie na tenisie ale jak obserwuje mecz Mertla to coś mi sie wydaje ze przej*bie to. Tyle okazji do wygrania tego meczu i wszystko idzie na marne

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Przecież jeszcze grają, także o czym Ty piszesz?
Mertl prócz serwisu nie ma praktycznie nic. Czasami jeszcze z forehandu przyłoży, bo bh to ma zero. Jeśli Marti wygra tego seta, to powinien wziąć cały mecz. Pod koniec drugiego seta zaczął konsekwentnie rozrzucać Czecha i grać mu na ten nieszczęsny backhand. Jeśli głowa będzie funkcjonować prawidłowo to dynamiczny Szwajcar powinien wygrać z drewnianym Mertlem.

Edit. Marti jeszcze musi zacząć trochę lepiej returnować. Reszta wygra się sama.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
yanger 100

yanger

Użytkownik
Nie rozumiem tekstów typu &quot;nie chce wygrać&quot;. Co to ma znaczyć? Tenisista z trzeciej setki rankingu ATP &quot;odpuszcza&quot; mecz bo przygotowuje się na wielki szlem? Czy czegoś tutaj nie rozumiem?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kiedyś pamiętam mecz u babek, Schiavone wygrywała 6:0 w tie breaku aby przegrać 8:6 bodajże z jakąś Amerykanką... Ciężko mi na ten moment przypomnieć sobie z kim...

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Jednak Marti to niezła łamaga... po raz kolejny sam się połamał ???? szkoda że nie ma kamerek z meczy kwalifikacyjnych ... jednak myślę że mertl może zrobić to samo..

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
ale to było podczas jakiegoś challengera? coś mi się przypomniało panowie Taro Daniel vs Daniel Evans challenger Vancouver tam to się działy cyrki ????

adbreaker 69

adbreaker

Użytkownik
witam jak sprawdzić ile kasy poszło na danego zawodnika ba betfair ? widzę matched ale to ogólnie , ale chciałbym wiedzieć jak się to rozkłada na 1 czy 2 ? ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Marti zagrał tak koncertowego woleja na 0*:30, że przydałaby mi się jakaś pomoc psychiatry
edit. Ta meczowa też dobra ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
JAKIM ON CUDEM WYGRAŁ Z TRUNGELITIM? Widocznie mu puścił mecz.... No nic czarna lista zawodników na których nie postawię ani złotówki każdego dnia robi się coraz dłuższa, wczoraj Muller przebił samego siebie miał wygrany tytuł ale spierdolił to w sposób koncertowy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom