???? ???? ???? ???? kolejna ,,óstafka",gdzie Khachanov zaraz 1:0 w setach ????Khachanov - Volandri 2
Kurs : 2,37
mecz jest ustawiony prosze grac Volandriego typ pochodzi z zamknietej sekcji rosyjskiego forum nazwy chyba nie musze podawac od uzytkownika Żagłówki gdzie typy z udziałem rosyjskich druzyn sportowców to skutecznosc 97/100 w obecnym roku przy srednim kursie 2,14. Analiza przetlumaczona z translatora (nie umiem Rosysjkiego) : Dziś wygrają Volandri to na 100% Khachanov inwestowac w Mytiszczach , popadał w kłopot i potrzebowac $$ .Pozdrawiam
Ten mecz to moze być gruba patologia więc bym uważałBerrer rozegrał w tym roku na ziemi 6 meczy i wszystkie przegrał, Munioz 13 meczy i 1 wygrał (2015r- 43-18). Co się stało z Muniozem w porównaniu z 2015r to dostał jakiejś zapaści. Berrer nigdy nie preferował ziemi i grywał na niej tak sobie. Kiedyś ten Munioz musi się przełamać. ????
Pojedynek zdziadziałego słabego (wpisz dowolne nazwisko) ze zdziadziałym jeszcze słabszym (wpisz drugie nazwisko). Ja poszedłem za wyższym kursem i broniącym punktów Berrerem. 90 punktów w dół to dla Berrera spadek o 20 miejsc w rankingu i na dobre oddalenie się od ważnego TOP 100. Stawka znikoma, ale przy dzisiejszej ofercie dobre i toBerrer rozegrał w tym roku na ziemi 6 meczy i wszystkie przegrał, Munioz 13 meczy i 1 wygrał (2015r- 43-18). Co się stało z Muniozem w porównaniu z 2015r to dostał jakiejś zapaści. Berrer nigdy nie preferował ziemi i grywał na niej tak sobie. Kiedyś ten Munioz musi się przełamać. ????
Yann MartiMartin?
Pocari 4 set 1,61 Bet365
zaorane i zaksięgowanePocari 1,57 Bet365 siata
w końcu szeroka wiedza atpMarti @ 3,20