>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
P 195

porugalia

Użytkownik
Khachanov - Volandri 2
Kurs : 2,37
mecz jest ustawiony prosze grac Volandriego typ pochodzi z zamknietej sekcji rosyjskiego forum nazwy chyba nie musze podawac od uzytkownika Żagłówki gdzie typy z udziałem rosyjskich druzyn sportowców to skutecznosc 97/100 w obecnym roku przy srednim kursie 2,14. Analiza przetlumaczona z translatora (nie umiem Rosysjkiego) : Dziś wygrają Volandri to na 100% Khachanov inwestowac w Mytiszczach , popadał w kłopot i potrzebowac $$ .Pozdrawiam
???? ???? ???? ???? kolejna ,,óstafka&quot;,gdzie Khachanov zaraz 1:0 w setach ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Nawet gdyby chciał oddać mecz , to Volandri mu nie pozwoli. Teraz prosta pilka na 4:1 , to robi 3:2 ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Berrer rozegrał w tym roku na ziemi 6 meczy i wszystkie przegrał, Munioz 13 meczy i 1 wygrał (2015r- 43-18). Co się stało z Muniozem w porównaniu z 2015r to dostał jakiejś zapaści. Berrer nigdy nie preferował ziemi i grywał na niej tak sobie. Kiedyś ten Munioz musi się przełamać. ????

D 0

dutra

Gość
Berrer rozegrał w tym roku na ziemi 6 meczy i wszystkie przegrał, Munioz 13 meczy i 1 wygrał (2015r- 43-18). Co się stało z Muniozem w porównaniu z 2015r to dostał jakiejś zapaści. Berrer nigdy nie preferował ziemi i grywał na niej tak sobie. Kiedyś ten Munioz musi się przełamać. ????
Ten mecz to moze być gruba patologia więc bym uważał :cool:

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Pojedynek zdziadziałego słabego (wpisz dowolne nazwisko) ze zdziadziałym jeszcze słabszym (wpisz drugie nazwisko). Ja poszedłem za wyższym kursem i broniącym punktów Berrerem. 90 punktów w dół to dla Berrera spadek o 20 miejsc w rankingu i na dobre oddalenie się od ważnego TOP 100. Stawka znikoma, ale przy dzisiejszej ofercie dobre i to :cool:

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Mertl nie wygrał 4:6, to pewnie znowu się połamie i przegra 7:5. Taka kolej rzeczy w tym cudownym sporcie ????
Edit. Martiemu się zagotował czajnik, może akurat przy meczowej ucieknie z kortu :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom