Nie da się za tyle zagrac. I po co takie głupie pieprzenie, że każdy musi ladowac full?NKazdy sobie zagra za ile chce. Zresztą z kim ja rozmawiam...Ale bet tylko na pw dla tych co dali repute
Bo jak kazdy wjedzie po 10k na ten bet to zrobią wała
Ja repute zapodałem
Lece do notariusza zastawic chałupe
No właśnie, ja jestem tylko skromną gwiazdą Championship Managera 01-02...Nie da się za tyle zagrac. I po co takie głupie pieprzenie, że każdy musi ladowac full?NKazdy sobie zagra za ile chce. Zresztą z kim ja rozmawiam...
Przed samym meczem był kurs 1,53Jaki był wynik Zyliny? Hm wygrali? A sporo osób pogralo....
O kim mowa?Hehe, ludzie( tumany) wolą grać jakiś syf na palę zamiast torpede od gościa że statami jakich nikt tu na piłce nie zrobii...
Ty masz skriny na 20-30k ? Pisales na pw ze gradz za 5-10 zl ???? oj bruksel bruksel nie ukryjesz sieO kim mowa?
Jak tam na Omni?
Kim Ty jestes?
A ten swoje ????Ty masz skriny na 20-30k ? Pisales na pw ze gradz za 5-10 zl ???? oj bruksel bruksel nie ukryjesz sie
Odense v Silkeborg / Odense over 0,5 gola @ 1,80 unibet,
Odense cisnelo w pierwszej polowie gdzi epowinni prowadzic bo mieli karniaka ale go nie strzelili. Na druga polowe wyszli mocno zdeterminowani i graja agresywnie do przodu. W kilka minut stworzyli sobie kilka okazji, ale nadal nie strzelili gola. Mysle, ze to tylko kwestia czasu kiedy gospodarz obejma prowadzenie.