>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Klasa sama w sobie jak zwykle u Cb....
Ale przynajmniej rozliczone...
Mam ci pokazac twoje typy z twojego tematu ktore byly na minus? Czy moze te posty w ktorych obrazach, wyzywasz innych userow za to, ze ci reputy nie dali...oj ty chyba masz spory problem z samoocena bo by sie dowartosciowac zywisz sie reputa ???? ...
...ogolnie to mi ciebie na serio zal...

Otrzymane punkty reputacji: +1
scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Stary chcesz mi pokazać mój przełomowy moment w karierze typera? Prącie bardzo. Wiesz ile w ciągu tylu miesięcy zmienia się po dogłebnej analizie wszystkich błedów itp?
To jest dobra manipulacja al TVNY i TVP. To że miałem najwyższy Yield w vip typach w tamtym roku co podawałem na bieżąco bety to już... Zresztą szkoda gadac... dno i wodorosty. Jestem przy kompie już. Zaraz dam screen Ziliny.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
ładnie Brazylia, oby nie poszli za ciosem :p
beka z bet365, za over 180.5 pkt nie dają zamknąc obecnie ze 100% wygranej mimo ze do tego brakuje 6 pkt jedynie druzyny która przegra 4 seta ????

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Stary chcesz mi pokazać mój przełomowy moment w karierze typera? Prącie bardzo. Wiesz ile w ciągu tylu miesięcy zmienia się po dogłebnej analizie wszystkich błedów itp?
To jest dobra manipulacja al TVNY i TVP. To że miałem najwyższy Yield w vip typach w tamtym roku co podawałem na bieżąco bety to już... Zresztą szkoda gadac... dno i wodorosty. Jestem przy kompie już. Zaraz dam screen Ziliny.
Tylko odpowiedź sobie na pytanie, kogo obchodzą te twoje screeny? Zjedz snickersa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom