baju baj najecyGdybyś zobaczył ile kasy zrobiłem tylko w tym tygodniu, to zrobiło by Ci się przykro, jak przegrywasz życie... Nie to nie sam się oblowie. Jak będę przy kompie wrzuce skrina z oddsa co fajnego ostatni było i to z jakimi kursami. Pozdrawiam napinaczy.
Ty tak na serio? xDJest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.
Otoz toja sie nie napinam ale skoro chwalisz sie ile kasy zarobiles to nie wrzucaj kursow tylko screeny kuponow ????
Az zal patrzec jak czlowiek potrafi sie stoczyc za kilka punktow w internecie...Jest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.
nie chce screenow ziliny ktorej dawales za repute, chwalisz sie ile to siana nie zrobiles w tym tygodniu to zamiast stukac bezsensownie w klawiature niech przemowia dowody a jak nie to skonczmy bezsensowny spam ????Chcesz screeny ziliny co wtedy dawałem za repute?
Ale bet tylko na pw dla tych co dali reputeJest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.
0-3 i ogromna przewaga, rozliczam troszke za wczas bo wychodzeWorksop Town - Sheff Wed U21 25min 0-0
Sheff Wed U21 @1,83
Dawaj....Otoz to
Sam moge wrzucic 2-3 screeny i to tasiemek po 25k czy 33k win a sie nie chwale, wiec po co takie cos?
Nie "chcialem dac"...bo gdybys chcial to byc dal, tylko chciales sprzedac za repute ...wiec nie pisz, ze taki z ciebie filantrop...Heh, ale ból dupy, chciałem dać coś fajnego, ale cóż...
Jak dam 14 punktów reputy, to dostane chociaż rodzaj zakładu? ????Jest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.
Mozna cos pograc na over. Tak jak napisales, chec rehabilitacji za ostatni mecz, Dundalk@Tomek grasz o2,5 w tym meczu, poszlo czerwo, mysle ze im teraz mocno dupsko peknie, tym bardziej ze beda sie chcieli zrehabilitowac za ostatnia porazke w lidze 5:0