>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Odense v Silkeborg / Odense over 0,5 gola @ 1,80 unibet,
Odense cisnelo w pierwszej polowie gdzi epowinni prowadzic bo mieli karniaka ale go nie strzelili. Na druga polowe wyszli mocno zdeterminowani i graja agresywnie do przodu. W kilka minut stworzyli sobie kilka okazji, ale nadal nie strzelili gola. Mysle, ze to tylko kwestia czasu kiedy gospodarz obejma prowadzenie.
jak wyglada mecz Lecha? jest szansa na over 1.5 tam?
Szansa zawsze jest, ale z gry to raczej wyglada przecietnie. Przed przerwa Morioka mial okazje, Buric wybronil. wczesniej slupek ale procz tego niewiele sie wlasciwie dzialo. Po przerwie moze zagraja lepiej.

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Jest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.

Otrzymane punkty reputacji: +22
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Jest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.
Będziesz wymieniał punkty reputy na nagrody?
Ktoś tu kiedyś też zaciekle zbierał repute na garnki i patelnie

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
@Tomek grasz o2,5 w tym meczu, poszlo czerwo, mysle ze im teraz mocno dupsko peknie, tym bardziej ze beda sie chcieli zrehabilitowac za ostatnia porazke w lidze 5:0

Otrzymane punkty reputacji: +3
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
1,23 na usa że wygra. jednym słowem cyrk:grin::grin::grin: co się dzieje z tym sportem:]:] czy ktoś kiedyś widział taki kurs przy prowadzeniu 2:0 gdy rywale oddają celowo mecz

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Gdybyś zobaczył ile kasy zrobiłem tylko w tym tygodniu, to zrobiło by Ci się przykro, jak przegrywasz życie... Nie to nie sam się oblowie. Jak będę przy kompie wrzuce skrina z oddsa co fajnego ostatni było i to z jakimi kursami. Pozdrawiam napinaczy.

Otrzymane punkty reputacji: +8
xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Gdybyś zobaczył ile kasy zrobiłem tylko w tym tygodniu, to zrobiło by Ci się przykro, jak przegrywasz życie... Nie to nie sam się oblowie. Jak będę przy pompie wrzuce skrina z oddsa co fajnego ostatni było i to z jakimi kursami. Pozdrawiam napinaczy.
ja sie nie napinam ale skoro chwalisz sie ile kasy zarobiles to nie wrzucaj kursow tylko screeny kuponow ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom