thecakeisaspy
Użytkownik
jak wyglada mecz Lecha? jest szansa na over 1.5 tam?
Szansa zawsze jest, ale z gry to raczej wyglada przecietnie. Przed przerwa Morioka mial okazje, Buric wybronil. wczesniej slupek ale procz tego niewiele sie wlasciwie dzialo. Po przerwie moze zagraja lepiej.jak wyglada mecz Lecha? jest szansa na over 1.5 tam?
Mecz rwany, ale okazje zwłaszcza po stronie Lecha są.jak wyglada mecz Lecha? jest szansa na over 1.5 tam?
Pifo mi wisisz za to Derry :razz:sledzisz Angielska Championship?
jeśli limit ustawek wyczerpany to 3-0, ustawka to 3-1Ale by było pięknie jakby było 3:0 dla USA
Wymienisz ją potem na czajnik albo zestaw garnków?Jest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.
Dobrze sie czujesz?Jest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.
Będziesz wymieniał punkty reputy na nagrody?Jest dobry bet na jutro! Kurs 1.90! Tak jak ostatnio 200 reputy dla mnie i macie na jutro fajny bet.
masz dziś dzionek ????nice and easy guys
Wiesz co jest najśmieszniejsze? To, ze dostanie te 200Dobrze sie czujesz?
ja sie nie napinam ale skoro chwalisz sie ile kasy zarobiles to nie wrzucaj kursow tylko screeny kuponow ????Gdybyś zobaczył ile kasy zrobiłem tylko w tym tygodniu, to zrobiło by Ci się przykro, jak przegrywasz życie... Nie to nie sam się oblowie. Jak będę przy pompie wrzuce skrina z oddsa co fajnego ostatni było i to z jakimi kursami. Pozdrawiam napinaczy.