pokazywałem jak byłem mały:razz:pokaz 3 privy ????
juz pomału sie konczy.... spokojnie tylko wiesz czytać te opinie ze musi bronic pkt bo spadnie w rank... masakra a forme obecna maja gdzie w ... ? moje zdanie nie spinamy mówie ze ram przegra 2:0 i tyle na ten temata co Ty tak szalejesz tutaj ? Przecież mecz sie nie skonczyl jeszcze ..
Ja złapałem Polska 4 set po 2.35 i mecz po 9.00, ale za drobne (drobne czyt. 2-5 zł). Dysponuję niewielkim budżetem. Oby nasi dali radę ????
Gratulacje i szacunek,że przyznałeś się że grane za drobne bez owijania Gratulacje i pozdro!
Chyba mój najwyższy wygrany kurs w grze za realne pieniądze
Dopiero startuję w życiu zawodowym, więc wrzucanie 1000, 500, czy nawet 200 zł to nie dla mnie. Próbuję z czegoś małego zrobić coś dużego, powolutku. Jak się nie uda, trudno, nie ma ciśnienia. Jeśli się uda, to radość będzie większa ????Gratulacje i szacunek,że przyznałeś się że grane za drobne bez owijania Gratulacje i pozdro!
chociaz mial juz 0-40 :]2 set ram po 11 nie wiadomo co sela wymysli ????
Dudi Sela @1,9 Bet365
Ram to turbo drewno, będzie rozrzucany na lewo i prawo, skoro Estrella się po nim przejechał to tym bardziej Sela. Co z tego, że broni punktów jak jest słaby.
Wg mnie nie opłaca się grać tych Summerów, obejrzałem kilka meczy i padaka jakaś ????Cleveland ?