>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Wiem na którym,a le ten typ co mnie od pajaców wyzywa to Pudzina żebyś widział te PW co dostałem dosłownie to samo co kiedyś Pudzian wypisywał jak coś nie wpadło. ????
nie biore niczyjej strony ale Ciebie polowa forum nie toleruje, zreszta zobacz jaki syf zrobiles jednyn postem w dziale tenisa...

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
tu będzie tie. francuzi to jest chyba jedyna drużyna na świecie która potrafi przegrywać z Polakami prowadząc 2:0. który to już taki mecz w ich wykonaniu. ja pamiętam 4 takie

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
@macio106, nie ma opcji żebyś jakoś zablokował od niego wiadomości ? albo żeby jego zablokowali ? ????
a po co niech pisze to go bardziej nakręca.

nie biore niczyjej strony ale Ciebie polowa forum nie toleruje, zreszta zobacz jaki syf zrobiles jednyn postem w dziale tenisa...
No cóż tak to jest jak się jest celebrytą:cool:, ale wiesz ostatnio tez Pudzian robił cyrk za ten typ z Piter zobacz ile reput dostałem z podziękowaniami, to jak raz dałem zarobić to i chciałem dać kolejny raz. Nie jestem jak pies ogrodnika.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Dudi Sela @1,9 Bet365
Ram to turbo drewno, będzie rozrzucany na lewo i prawo, skoro Estrella się po nim przejechał to tym bardziej Sela. Co z tego, że broni punktów jak jest słaby.

Otrzymane punkty reputacji: +1
loj99 530

loj99

Użytkownik
Dudi Sela @1,9 Bet365
Ram to turbo drewno, będzie rozrzucany na lewo i prawo, skoro Estrella się po nim przejechał to tym bardziej Sela. Co z tego, że broni punktów jak jest słaby.
JUż widze po początkowych gemach ze ciezko trafia w piłkę 1 serwis nie siada cięko bd miał kto ogląda wie SELA 2:0

U 76

ulvmann

Użytkownik
Ja złapałem Polska 4 set po 2.35 i mecz po 9.00, ale za drobne (drobne czyt. 2-5 zł). Dysponuję niewielkim budżetem. Oby nasi dali radę ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
seba6 533

seba6

Użytkownik
Mówiłem wycofywać Francje kto ma , bo jeszcze skonczą lamagi jak w barażach do IO 2:0 --2:3. Zaraz pewnie sie sprawdzi..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom