noname007x
Użytkownik
uffCzas na typ. Polska +1.5s 2.37 w 365/ 2/10j
uffCzas na typ. Polska +1.5s 2.37 w 365/ 2/10j
tak jak w barażach do IO, tak samo jak W Memoriale rok temu, jedynie w F6 w zeszłym roku im się udało. swoją drogą jak musi być słaba psychika tych żabek skoro oddają mecz w taki sposób lub raczej jakie musi być rozprężenie po tych dwóch wygranych setachMówiłem wycofywać Francje kto ma , bo jeszcze skonczą lamagi jak w barażach do IO 2:0 --2:3. Zaraz pewnie sie sprawdzi..
Połapane Bra -1,5 i Fra -1,5 po ciekawych kursach 1,57 i 2,20 (ako 3,45)
a co Ty tak szalejesz tutaj ? Przecież mecz sie nie skonczyl jeszcze ..znawcy tennisa ram musi bronic pkt xd xd to obronił..........
Cytat:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset">
Francja -2,5 punktu w 2 secie @ 2.10
</TD></TR></TBODY></TABLE>
daj spokoj... miales juz nie typowac ????2 gol Deportivo La kurs 2.0 bet 365 i Gremio race to 7 rr kurs 3.20 to za dużo
wiem ale wiele osób napisało do mnie żebym dalej typował bo grają moje typy...więc typujedaj spokoj... miales juz nie typowac ????
pokaz 3 privy ????wiem ale wiele osób napisało do mnie żebym dalej typował bo grają moje typy...więc typuje
Pomyliłem się bo grałem na 3 set też i wtedy nie weszło, dlatego na , ale dzięki za zwrócenie uwagiPrzecież to siadło to czemu rozliczasz na minus.
25:17 2 set dla żabojadów.