Starszaki grają jakby byli reprezentacją na paraolimpiadę.Można spróbować over 162,5 w meczu Szóstek z NBA D-League na teraz
Starszaki grają jakby byli reprezentacją na paraolimpiadę.Można spróbować over 162,5 w meczu Szóstek z NBA D-League na teraz
ten akurat jest dobry, mimo że Simmons odpoczywa dziś. McConell robi robotę, wjeżdża pod kosz, obrona go podwaja, oddaje na obwód gdzie nie ma nikogo i 76ers ładują sobie trójeczki na wide open ;]Wg mnie nie opłaca się grać tych Summerów, obejrzałem kilka meczy i padaka jakaś ????
Ostatnio Cleveland , fajnie zagralo. Tyle, ze moze dzis ktos nie gra, nie wiem...Wg mnie nie opłaca się grać tych Summerów, obejrzałem kilka meczy i padaka jakaś ????
looknij na twitteraOstatnio Cleveland , fajnie zagralo. Tyle, ze moze dzis ktos nie gra, nie wiem...
Ja taki leniwy, a Ty mi tu o tej porze, jeszcze :]looknij na twittera
mi to i tak ich skład nic nie mówi, oprócz McRae'go ale on w tej lidze słabo gra. Odpuszczam ich. Zobaczę jak over siądzie co do gry jest.Ja taki leniwy, a Ty mi tu o tej porze, jeszcze :]
Zapodaj jak cos , ktos nie gra:razz:
http://www.batmanstream.com/basketball-live-streaming-video-2016-3.htmlMasz jakiegos streama, bo mi to co mam cos nie hula...do tego Cleveland?
Można spróbować over 162,5 w meczu Szóstek z NBA D-League na teraz
dzięki za info, zagrałem dość mocno -2,5 po 1.909Portland brać, Lyles nie gra, ostatnio 30 pkt na 50% FG i 9 czy 10 rebs
Niestety.Lecimy tak:
Ponte Preta @3.77
FC Dallas @3.3
Pinnacle.