>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Ten Wimbledon to jest prze******.
Tez mnie już to wkurza.. powinna być u buka jakas opcja że jak czekasz za długo na zakład który się np. nie rozpoczął to możesz wycofać kasę i tyle.. ja mam trebla na Coco + Konta + Tatashvili i będzie czekanie z tydzień jak codziennie będzie padać

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Po drugie gdyby to popadało raz a dobrze ze 3 - 4 h a reszte grania a tak to taka mżawka i ani to pożyteczne dla roślin a tylko wkurza.. jak oni mogą żyć w kraju gdzie parasolka to niezbędnik jak portfel czy telefon komórkowy

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Tez mnie już to wkurza.. powinna być u buka jakas opcja że jak czekasz za długo na zakład który się np. nie rozpoczął to możesz wycofać kasę i tyle.. ja mam trebla na Coco + Konta + Tatashvili i będzie czekanie z tydzień jak codziennie będzie padać
Nie graj za wszystko i problem się rozwiąże

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nie grałem za wszystko ale mam zasade że jak w cos włożyłem pieniądze to nie gram dalej tylko czekam na rozstrzygniecie tego kuponu który już zagrałem..
Jeżeli typ jest dobry, to jest dobry niezależnie od tego czy poprzedni kupon siadł.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
kontakt z supportem i anuluja zaklad...

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
⚽

FC Lahti - PS Kemi Kings over 1.5gola
Kristiansund BK - Ullensaker/Kisa 1X
Sport Huancayo - Defensor La Bocana 1
Strommen IF - Raufoss IL over 1.5 gola
Viktoria Pilsen - FC Graffin Vlasim 1

@2.6

Status