spokojnie od przyszlego wtorku juz ma byc dobra pogoda to pograjaTen Wimbledon to jest prze******.
Tez mnie już to wkurza.. powinna być u buka jakas opcja że jak czekasz za długo na zakład który się np. nie rozpoczął to możesz wycofać kasę i tyle.. ja mam trebla na Coco + Konta + Tatashvili i będzie czekanie z tydzień jak codziennie będzie padaćTen Wimbledon to jest prze******.
20malta under 20.5 1połowa @2
Nie graj za wszystko i problem się rozwiążeTez mnie już to wkurza.. powinna być u buka jakas opcja że jak czekasz za długo na zakład który się np. nie rozpoczął to możesz wycofać kasę i tyle.. ja mam trebla na Coco + Konta + Tatashvili i będzie czekanie z tydzień jak codziennie będzie padać
dzisiaj nie zagrajaO 18 bd grać xd
nie w tym rzecz Nevener.Nie graj za wszystko i problem się rozwiąże
Nie grałem za wszystko ale mam zasade że jak w cos włożyłem pieniądze to nie gram dalej tylko czekam na rozstrzygniecie tego kuponu który już zagrałem..Nie graj za wszystko i problem się rozwiąże
Jeżeli typ jest dobry, to jest dobry niezależnie od tego czy poprzedni kupon siadł.Nie grałem za wszystko ale mam zasade że jak w cos włożyłem pieniądze to nie gram dalej tylko czekam na rozstrzygniecie tego kuponu który już zagrałem..
kontakt z supportem i anuluja zaklad...Tez mnie już to wkurza.. powinna być u buka jakas opcja że jak czekasz za długo na zakład który się np. nie rozpoczął to możesz wycofać kasę i tyle.. ja mam trebla na Coco + Konta + Tatashvili i będzie czekanie z tydzień jak codziennie będzie padać
No, a o 20 będzie im ciemno, jutro znowu będzie lać, póżniej znowu ciemno i taki Wimbledon :grin:O 18 bd grać xd
tak po DjokuFederer dziś gra?
ale wejszłoo 34Malta suma puntkow druzyny under 45.5 @1.83 lekko można pograć, pre było 48.5, też złapane
zobaczymy