>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
rvn19 331

rvn19

Użytkownik
o co chodzi wam z tym mrożeniem ? co wy all in gracie? -.-
Ja na przykład gram tylko tenis, a prócz Wimbledonu nie ma na co stawiać, więc przez najbliższe dni dla mnie nic innego do stawiania nie ma. U mnie wszystko zależy od pogody w Anglii... Niestety

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Bez urazy, ale to jeszcze mało widziałeś...
Np. Ukraińska liga panów siatkówka i co? Drużyna prowadzi 22:11 żeby wtopić do 24
no way! :grin:
pewnie jakiś mega wał
bo tu przy paniach to wystarczy zrobić 3-4 ptk z rzędu i rywalki już rozłożone totalnie ze łzami w oczach

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Rozgrzewki już zaczęte. Gramy dubelka L.Mayer, Barton bet365 4.4
Barton przegrywa w setach i w tb przy stanie 5:5 serwuje, a pozniej 2 pilki ma Olivetti, wszystko zalezy od tego serwu wiec troche ryzyko ???? Bo watpie zeby 3 sety z rzedu pozniej wygral.

Ja dzisiaj proponuje Willis +2.5 seta albo ewentualnie over 27.5 gemow. Federer sam zajarany jest historią tego gościa, to jest Wimbledon, publicznosc, atmosfera, gra legenda z bohaterem gospodarzy tego turnieju ;)

domell 454

domell

Użytkownik
Barton przegrywa w setach i w tb przy stanie 5:5 serwuje, a pozniej 2 pilki ma Olivetti, wszystko zalezy od tego serwu wiec troche ryzyko ???? Bo watpie zeby 3 sety z rzedu pozniej wygral.
Ja dzisiaj proponuje Willis +2.5 seta albo ewentualnie over 27.5 gemow. Federer sam zajarany jest historią tego gościa, to jest Wimbledon, publicznosc, atmosfera, gra legenda z bohaterem gospodarzy tego turnieju ;)
Olivetti zmaścił najprostszą piłkę i Barton set.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Masakra jakas z tym deszczem od paru miesięcy na tych turniejach chyba nie bylo turnieju gdzie by obeszlo sie bez przerw

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom