mariuszm127
Użytkownik
No właśnie o to samo miałem pytaćo co chodzi wam z tym mrożeniem ? co wy all in gracie? -.-
No właśnie o to samo miałem pytaćo co chodzi wam z tym mrożeniem ? co wy all in gracie? -.-
no odpowiedz jak się forumek pyta co to "mrożenie" panie papugo, no chybaPolowa forum jak nie wiecej pomrozona kasa na wimbeldonie:]
Run 9-1 przy wcześniej wyrównanym meczu to lekki wyczynCo dziwnego w wyniku 2:4 na 11:5? ehhh
że za szybko buk się nie wzbogaci :grin::grin::grin:o co chodzi wam z tym mrożeniem ? co wy all in gracie? -.-
Barton przegrywa w setach i w tb przy stanie 5:5 serwuje, a pozniej 2 pilki ma Olivetti, wszystko zalezy od tego serwu wiec troche ryzyko ???? Bo watpie zeby 3 sety z rzedu pozniej wygral.Rozgrzewki już zaczęte. Gramy dubelka L.Mayer, Barton bet365 4.4
Olivetti zmaścił najprostszą piłkę i Barton set.Barton przegrywa w setach i w tb przy stanie 5:5 serwuje, a pozniej 2 pilki ma Olivetti, wszystko zalezy od tego serwu wiec troche ryzyko ???? Bo watpie zeby 3 sety z rzedu pozniej wygral.
Ja dzisiaj proponuje Willis +2.5 seta albo ewentualnie over 27.5 gemow. Federer sam zajarany jest historią tego gościa, to jest Wimbledon, publicznosc, atmosfera, gra legenda z bohaterem gospodarzy tego turnieju
Nie no, jaj nie róbcie.Ja dzisiaj proponuje Willis +2.5 seta albo ewentualnie over 27.5 gemow.