To samo można powiedzieć o Rybce. Do tego ostatnio seria kontuzji.Patrząc na te niedokończone mecze pod kątem ewentualnego kombeku w oczy rzuca się mecz Puszard. Kurs na przeciwniczke spory (@13), a wiadomo jak czasem na korcie potrafi zachować się Gienia
Nie śledzę meczów WTA, to bardziej czujka. Może ktoś coś napisać o grze Rybarikowej? Jest cień szansy, że się ogarnie?
od 12.30 do 14 potem kiepsko to widacPograja cos dzisiaj na wimbledonie czy nie bardzo?
Oczywiście, zagram w stronę Delbonisa który przez 9 lat swojej kariery nie wygrał nawet seta na trawieDel Bonis -Fognini over 3,5 seta @1,59 - bardzo fajny i w miarę pewny typ.
jak ogarnęły 2. seta miałem wchodzić w Heidrich/Zumkehr -2,5 w 3. secieNie wiem jaką korzyść miały Heidrich z Zumkehr ale puściły mecz rodaczką, to co zrobiły od stanu 9-6 przechodzi ludzkie pojęcie!
Nie wierze w to :-(Slovan Liberec strzeli 7 gola @ 1.9
bet 365
Ja złapałem @3,25 w drugim secie, ze względu że to pierwszy zakład więc wszedłem delikatnie i nie zamykałem.jak ogarnęły 2. seta miałem wchodzić w Heidrich/Zumkehr -2,5 w 3. secie
no ładnego wała zrobiły
Zawsze kiedyś jest ten pierwszy raz. Fognini nie raz już pokazał, że potrafi przegrywać sam ze sobą :grin:Oczywiście, zagram w stronę Delbonisa który przez 9 lat swojej kariery nie wygrał nawet seta na trawie
http://www.wimbledon.com/en_GB/weather/index.htmlJest jakieś info o ktorej mogliby zacząc na Wimbledonie? Bo na Twitterze chyba jeszcze nie dali znać?
o co chodzi wam z tym mrożeniem ? co wy all in gracie? -.-Polowa forum jak nie wiecej pomrozona kasa na wimbeldonie:]
Mrożonki podrożały ????o co chodzi wam z tym mrożeniem ? co wy all in gracie? -.-