nie ma gryNie ma juz relacji video live na 365 przez telefon czy mi zablokowali w pracy???
Ja poszedłem +6,5g w UkrainkePanowie, warto -6,5 na Radwańską? Ktoś może coś powiedzieć o Ukraince?
Nie bylo mnie przy kompie, wszyscy zakumali tylko Ty nie... ale jakos mnie to nie dziwi ????no odpowiedz jak się forumek pyta co to "mrożenie" panie papugo, no chyba
że nie ogarniasz tylko papugujesz, co by mnie nie zdziwiło.
Raczej na minus. Ma fajne zagrania, ale to co psuje to głowa mała.Ja poszedłem +6,5g w Ukrainke
Tak na centralnym. Reszta odwołana raczejPograją coś dzisiaj jeszcze na Wimbledonie?
nie cwaniakuj.Nie bylo mnie przy kompie, wszyscy zakumali tylko Ty nie... ale jakos mnie to nie dziwi ????
O czym mowa? ???? Jakiś link?Dostał ktoś kase od skrilla? Co była teraz za promocja, bo napisali tylko, że to za VIP Promotion 6.
Mieli jakąś akcje promocyjną dla kont VIP, dzisiaj przelali mi kasę a ja nawet nie wiem za co, więc linka nie będzie póki coO czym mowa? ???? Jakiś link?
poczatek nieudanyHebei CFFC - Shijiazhuang over 5,5 @1,61
Jakby to powiedzieć o jeju ???? No ale nie jest źle, Shanghai jeszcze gra ale 93 minuta i mają rożnego więc myśle, że można księgować.Proponuje coś takiego z nożnej:
Jeonbuk @1.57
Jeju @1.57
Shanghai @1.61
Płaską stawką można single jakby jakoś jeden jednak nie wszedł.