Jest to uważane za nieeleganckie i niesportowePytanie do znawcow tenisa
Czy taktyka polegajaca na ustawicznym celowaniu pilka w przeciwnika chyba znacznie oslabi jego sile uderzenia?
Jesli tak to dlaczego nie jest stosowana?
Chyba nie jest zabronione celowanie w rywala o tym nie slyszalem, to sprawa zawodnika gdzie uderza, byle nie w trybuny?
a na bramkarza w ręczną postawić zawodnika sumo.Pytanie do znawcow tenisa
Czy taktyka polegajaca na ustawicznym celowaniu pilka w przeciwnika chyba znacznie oslabi jego sile uderzenia?
Jesli tak to dlaczego nie jest stosowana?
Chyba nie jest zabronione celowanie w rywala o tym nie slyszalem, to sprawa zawodnika gdzie uderza, byle nie w trybuny?
Al Ahly - ASEC Mimosas
Over 1.5 @1.80 bet365
no a jesli mam to w tylku i co nie jest zabronione jest dozwolone? poza tym nie da sie udowodnic, to tak jak z Dawidenka wszyscy wiedzieli ze handlowal a mogli mu nagwizdacJest to uważane za nieeleganckie i niesportowe
Jak będą chcieli to wszystko Ci udowodniąno a jesli mam to w tylku i co nie jest zabronione jest dozwolone? poza tym nie da sie udowodnic, to tak jak z Dawidenka wszyscy wiedzieli ze handlowal a mogli mu nagwizdac
52 punkty :]
Za drobne Paragwaj 3 kwarta powyzej 15,5 punkta.
Paragwaj powyzej 16,5 kwarta 4 , ale bez szalenstw, bo to ceglarze :]
Wszystko , zalezy tylko od tego czy Wenezueli bedzie sie chcialo. Ja czekam kursy na live, ale widze, ze hndicapy beda duze.Co na wenezuele z bolowia, jak grala boliwia.oostatnio bo przymierzalbym sie na over do polowy na wenezuele i under na boliwie do ht