Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Tez mnie już to wkurza.. powinna być u buka jakas opcja że jak czekasz za długo na zakład który się np. nie rozpoczął to możesz wycofać kasę i tyle.. ja mam trebla na Coco + Konta + Tatashvili i będzie czekanie z tydzień jak codziennie będzie padać
Po drugie gdyby to popadało raz a dobrze ze 3 - 4 h a reszte grania a tak to taka mżawka i ani to pożyteczne dla roślin a tylko wkurza.. jak oni mogą żyć w kraju gdzie parasolka to niezbędnik jak portfel czy telefon komórkowy
Tez mnie już to wkurza.. powinna być u buka jakas opcja że jak czekasz za długo na zakład który się np. nie rozpoczął to możesz wycofać kasę i tyle.. ja mam trebla na Coco + Konta + Tatashvili i będzie czekanie z tydzień jak codziennie będzie padać
Nie grałem za wszystko ale mam zasade że jak w cos włożyłem pieniądze to nie gram dalej tylko czekam na rozstrzygniecie tego kuponu który już zagrałem..
Nie grałem za wszystko ale mam zasade że jak w cos włożyłem pieniądze to nie gram dalej tylko czekam na rozstrzygniecie tego kuponu który już zagrałem..
FC Lahti - PS Kemi Kings over 1.5gola
Kristiansund BK - Ullensaker/Kisa 1X
Sport Huancayo - Defensor La Bocana 1
Strommen IF - Raufoss IL over 1.5 gola
Viktoria Pilsen - FC Graffin Vlasim 1