>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Kanada K - Portoryko K siatkówka graja o 22 kurs na d.w 3-0 dla portorykanki w bet365 jest 1.50 w tyym roku grały ze soba juz 2 razy i za kazdy razem portorykanki gromiły kanadyjki value moim zdaniem biore za 100j

Otrzymane punkty reputacji: +1
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
po statystykach, po drugie to mecz pucharowy i goście muszą zaryzykować wiec może pojść kontra
Kiedy nie wejdę na czat to widzę co parę minut jakieś bety od Ciebie i rozliczanie typów. Zero argumentacji, zero dyskusji o tych spotkaniach. Zero jakichkolwiek statystyk. Trochę to jak spam wygląda.

Nie wiem, może ktoś to gra, więc rób jak tam chcesz, ale jak dla mnie to byś chociaż jakiś argument czasem podał, czemu tak a nie inaczej. Może nawet sam bym czasem skorzystał. A tak to wszystko to jest takie strzelanie betami.

Oczywiście bez spiny. Powodzenia ????

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Sion win do ht kurs 4.33, oraz Sion 1 gol kurs 2.0 bet 365
karny⛔
oby tylko dziewczyny z Vestmann... utrzymały wynik.
dzisiaj juz raczej nic nie gram... i raczej w żaden poniedziałek nie będę grał bo to co zarobie w weekend przegrywam w poniedziałki;)

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Kiedy nie wejdę na czat to widzę co parę minut jakieś bety od Ciebie i rozliczanie typów. Zero argumentacji, zero dyskusji o tych spotkaniach. Zero jakichkolwiek statystyk. Trochę to jak spam wygląda.
Nie wiem, może ktoś to gra, więc rób jak tam chcesz, ale jak dla mnie to byś chociaż jakiś argument czasem podał, czemu tak a nie inaczej. Może nawet sam bym czasem skorzystał. A tak to wszystko to jest takie strzelanie betami.
Ja pograłem Thor może babki strzela ????

mk21 233

mk21

Użytkownik
jest ktoś ogarniający żużel?
Wright(+2) - Woryna 1, @1.80
jedzie u siebie, średnia biegowa 1.6 na wlasnym torze jezeli chodzi o Charlesa. Ostatnio z Lakeside - druzyna lepsza od Pszczół, chociaż jechali na zasadzie ZZ za Kima. Ale Wright: 10+1 i nie wydaje mi sie aby Kacper dzisiaj blyszczal, a jego mecze wyjazdowe nie wyglądają najlepiej
Wright: 2,2*
Woryna: 0,1
dobry poczatek

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
fakt dzisiaj jest słaby dzień ale zobacz obie np. sobote ile podałem typów i to z jakimi kursami wchodziły.
Nikomu nie karzę grać moich typów, ale fakt muszę trochę lepiej selekcjonować typy, zawsze jak mam dobry weekend to gram za dużo typów następnego dnia i w poniedziałek tą kasę co wygrałem w weekend przegrywam, muszę to zmienić.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
fakt dzisiaj jest słaby dzień ale zobacz obie np. sobote ile podałem typów i to z jakimi kursami wchodziły.
Nikomu nie karzę grać moich typów, ale fakt muszę trochę lepiej selekcjonować typy, zawsze jak mam dobry weekend to gram za dużo typów następnego dnia i w poniedziałek tą kasę co wygrałem w weekend przegrywam, muszę to zmienić.
Nie krytykuje Twojego systemu, tylko jak pisałem wcześniej - napisz chociaż zdanie, dlaczego warto coś pograć ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom