gol Santos do HTover 0,5 do HT w meczu Santos, stawka taka jak za win do HT Santosu, bet 365
i
Orkła 4 gol kurs 2.10, jak to nie wejdzię to daje sobie dzisiaj spokój
Chyba postawiękurs 2.20
Stary na jakiej podstawie dobierasz typy ? ???? Oglądasz te wszystkie mecze ?2 gol THOR kurs 2.30 bet 365
Strzela sobie . Zero analizyStary na jakiej podstawie dobierasz typy ? ???? Oglądasz te wszystkie mecze ?
po statystykach, po drugie to mecz pucharowy i goście muszą zaryzykować wiec może pojść kontraStary na jakiej podstawie dobierasz typy ? ???? Oglądasz te wszystkie mecze ?
Kiedy nie wejdę na czat to widzę co parę minut jakieś bety od Ciebie i rozliczanie typów. Zero argumentacji, zero dyskusji o tych spotkaniach. Zero jakichkolwiek statystyk. Trochę to jak spam wygląda.po statystykach, po drugie to mecz pucharowy i goście muszą zaryzykować wiec może pojść kontra
karnySion win do ht kurs 4.33, oraz Sion 1 gol kurs 2.0 bet 365
Ja pograłem Thor może babki strzela ????Kiedy nie wejdę na czat to widzę co parę minut jakieś bety od Ciebie i rozliczanie typów. Zero argumentacji, zero dyskusji o tych spotkaniach. Zero jakichkolwiek statystyk. Trochę to jak spam wygląda.
Nie wiem, może ktoś to gra, więc rób jak tam chcesz, ale jak dla mnie to byś chociaż jakiś argument czasem podał, czemu tak a nie inaczej. Może nawet sam bym czasem skorzystał. A tak to wszystko to jest takie strzelanie betami.
Oczywiście bez spiny. Powodzenia ????
Wright: 2,2*jest ktoś ogarniający żużel?
Wright(+2) - Woryna 1, @1.80
jedzie u siebie, średnia biegowa 1.6 na wlasnym torze jezeli chodzi o Charlesa. Ostatnio z Lakeside - druzyna lepsza od Pszczół, chociaż jechali na zasadzie ZZ za Kima. Ale Wright: 10+1 i nie wydaje mi sie aby Kacper dzisiaj blyszczal, a jego mecze wyjazdowe nie wyglądają najlepiej
a no, jak ktoś korzysta to zwracam honor ???? ???? ????Ja pograłem Thor może babki strzela ????
fakt dzisiaj jest słaby dzień ale zobacz obie np. sobote ile podałem typów i to z jakimi kursami wchodziły.Kiedy nie wejdę na czat to widzę co parę minut jakieś bety od Ciebie i rozliczanie typów. Zero argumentacji, zero dyskusji o tych spotkaniach. Zero jakichkolwiek statystyk. Trochę to jak spam wygląda.
Nie wiem, może ktoś to gra, więc rób jak tam chcesz, ale jak dla mnie to byś chociaż jakiś argument czasem podał, czemu tak a nie inaczej. Może nawet sam bym czasem skorzystał. A tak to wszystko to jest takie strzelanie betami.
Oczywiście bez spiny. Powodzenia ????
Korzystam, bardziej to wtapiam kase hehe. Ale co którys typ stawiam z nadzieję " przerwania czarnej serii " hehea no, jak ktoś korzysta to zwracam honor ???? ???? ????
Nie krytykuje Twojego systemu, tylko jak pisałem wcześniej - napisz chociaż zdanie, dlaczego warto coś pograćfakt dzisiaj jest słaby dzień ale zobacz obie np. sobote ile podałem typów i to z jakimi kursami wchodziły.
Nikomu nie karzę grać moich typów, ale fakt muszę trochę lepiej selekcjonować typy, zawsze jak mam dobry weekend to gram za dużo typów następnego dnia i w poniedziałek tą kasę co wygrałem w weekend przegrywam, muszę to zmienić.