Nie było jakiś długich wymian, obie dobrze fizycznie wyglądały z tym, że one zaraz razem w debla grają. Jeżeli myslisz o jutrzejszym meczu z Cibulkova to jeżeli już grać na Vesenine to chyba lepiej zagrać Cibulkova wygra 1 seta ale przegra mecz po kursie 9 ????Pytanko do osób, które oglądały Vesnine i Makarovą. Mecz był długi to wiem, ale czy były długie, wyczerpujące wymiany ? Jak w końcówce fizycznie wyglądała Vesnina ?
Myślę, że jak Cebula wygra 1 set to już wygra mecz. Ogólnie to czuję, że 1 set będzie kluczowy.Nie było jakiś długich wymian, obie dobrze fizycznie wyglądały z tym, że one zaraz razem w debla grają. Jeżeli myslisz o jutrzejszym meczu z Cibulkova to jeżeli już grać na Vesenine to chyba lepiej zagrać Cibulkova wygra 1 seta ale przegra mecz po kursie 9 ????
a ja myślę, że jak pary ma zabraknąć to w 2 secie w każdym razie kurs na Cibulke 1.4 to jakiś kiepski żartMyślę, że jak Cebula wygra 1 set to już wygra mecz. Ogólnie to czuję, że 1 set będzie kluczowy.
Powinien być wyrównany mecz, jak już coś grać to over.Panowie od tenisa Inglot / Nestor do gry? Dadzą rade?
2xArna x2 kurs 2.50, 3 gol Arna kurs 2.60 bet 365
to bedzie ladne odpuszczanieA dokładniej masters w Toronto 25.07-31-07 a w Cincinnati od 14.08 do 21.08 nic sie z Olimpiada nie pokrywa