>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
Od kiedy to w koszu przy faulu i rzucie za trzy celnym nie ma dodatkowego rzutu tylko jest posiadanie ?/Wlochy/Tunezja
To jakas kpiina

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
ja myślę, że warto pograć coś w strone Wickmayer/Beck.

1. Vesnina i Makarova grały długi mecz.
2. Vesnina może troche oszczędzać się na jutrzejszy mecz.
3. Może być troszkę brak chemii u Rosjanek, bo jakby nie było kilka godzin wcześniej grały przeciw sobie i Makarova może być trochę podłamana.
4. Wickmayer i Beck w singlu już nie grają, więc może spróbują coś w deblu ugrać.

4,5 w bet365 wezmę lekko
5-1-&gt; 6-4 ostatecznie Niemki wygrały 1 seta, ale zamykam to, bo mogą być jaja ???? Zysk 200% stawki jak najbardziej mi pasuje ???? ✅✅

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Pavic/Venus graja i graja już byli blikso przegrania ale jakos się wybronili pograłem ich delikatnie więc pewno zaraz oddadzą podanie

mk21 233

mk21

Użytkownik
jest ktoś ogarniający żużel?
Wright(+2) - Woryna 1, @1.80
jedzie u siebie, średnia biegowa 1.6 na wlasnym torze jezeli chodzi o Charlesa. Ostatnio z Lakeside - druzyna lepsza od Pszczół, chociaż jechali na zasadzie ZZ za Kima. Ale Wright: 10+1 i nie wydaje mi sie aby Kacper dzisiaj blyszczal, a jego mecze wyjazdowe nie wyglądają najlepiej
✅;)
&lt;table class=&quot;table-data table-zebra&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;odd&quot; id=&quot;srider_25957&quot;&gt;&lt;td&gt;Charles Wright &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_0&quot;&gt;2&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_1&quot;&gt;2*&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_2&quot;&gt;2*&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_3&quot;&gt;w&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_4&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table class=&quot;table-data table-zebra&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;odd&quot; id=&quot;srider_17500&quot;&gt;&lt;td class=&quot;num&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt; Kacper Woryna &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_0&quot;&gt;0&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_1&quot;&gt;1&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_2&quot;&gt;1&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_3&quot;&gt;0&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_4&quot;&gt;3&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_5&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;num sum_ind_all sum_ind_6&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom