>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kolatek, nie za duzo tych betow podajesz? Moze warto jakas lepsza selekcje, wybieraj tylko te pewniejsze typy, bo podajesz 5 typow na minute i nie wiem co mam pograc ????
PS. Niefart z tym AFAD bo karniaka przestrzelili...dlatego tez nie warto grac jakichs murzynow z Afryki bo nie wiadomo co tam odwalaja i nigdy nie bedziesz pewny czy graja na serio czy nie.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
over 0,5 do HT w meczu Afad kurs 4.0 i delikatnie win do ht Afad kurs 8.0
Afad nie wykorzystał karnego w 44 minucie;/⛔ piękne kursy by weszły a tak to lipa.
jednak w poniedziałki nie powinno sie grać bo są pechowe...;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Kolatek, nie za duzo tych betow podajesz? Moze warto jakas lepsza selekcje, wybieraj tylko te pewniejsze typy, bo podajesz 5 typow na minute i nie wiem co mam pograc ????
PS. Niefart z tym AFAD bo karniaka przestrzelili...dlatego tez nie warto grac jakichs murzynow z Afryki bo nie wiadomo co tam odwalaja i nigdy nie bedziesz pewny czy graja na serio czy nie.
najlepiej graj te które wejdą;p ale dzisiaj słabo z formą;/ jeszcze troche i to co wygrałem w weekend dzisiaj przegram...;p

co do murzynów to zgadza sie ale tam zawsze łądne kursy są na over i czasami wejdą, a wtym meczu sporo się działo i te kursy to mimo wszystko było value.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
over 0,5 do HT w meczu Santos, stawka taka jak za win do HT Santosu, bet 365
i
Orkła 4 gol kurs 2.10, jak to nie wejdzię to daje sobie dzisiaj spokój

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
witam pytanko mam
do ktorej godziny naszego czasu (tak na oko) beda grali an wimbledonie? nie sledzilem zbytnio w tym roku tego turnieju do tej pory i nie wiem o ktorej sie sciemnia
chodzi mi o mecz Berdycha.
kto pierwszy odpowie ten ma repute ;)

pro100 761

pro100

Użytkownik
witam pytanko mam

do ktorej godziny naszego czasu (tak na oko) beda grali an wimbledonie? nie sledzilem zbytnio w tym roku tego turnieju do tej pory i nie wiem o ktorej sie sciemnia

chodzi mi o mecz Berdycha.

kto pierwszy odpowie ten ma repute ;)
Tak przed 22 koncza

Otrzymane punkty reputacji: +6
jacek75 107

jacek75

Użytkownik
El Daklyeh - El Entag El Harby
04.07.2016 22:00
egipt goście walczą o afrykanskie puchary a gospodarze o nic

całoroczny 100j na zwycięstwo gości

Status