Tsaaa pierfszy raz geniuszu, nic mnie nie dziwi, tylko się z tego śmiejewidzę że chyba pierwszy raz lukasz na Wimble jak dziwi cię ten deszcz.
Wimble bez deszczu to jak żołnierz bez karabinu
Tutaj nie ma nic do śmiechu. Wimbledon można powiedzieć że słynie z deszczu.Tsaaa pierfszy raz geniuszu, nic mnie nie dziwi, tylko się z tego śmieje
Najlepiej mają ci, którzy wzięli sobie specjalnie urlop aby zobaczyć przynajmniej ćwierćfinały, a sobie pooglądają 1/16 z przerwami jeszczeTen deszcz w tenisie to ogólnie jest jakiś koszmar dla ludzi do oglądania tego sportu itp.
Przecież oni wychodzą na 20 min i schodzą na 2h...znów wychodzą na 20 min itd.
Trzeba mieć dużo wolnego czasu, aby poświęcić dwa dni na obejrzenie jednego meczu ????
Powinny odbywać się turnieje wyłącznie w krytych halach ????
Jeśli przerwa nie przekroczy 15 minut to wznawiają bez rozgrzewki (ale nie jestem pewny).I ruszamy z Wimbledonem raz jeszcze ???? miejmy nadzieje, że już do końca dnia. Chyba rozgrzewki nie bedą już potrzebne ? Orientuje się ktoś jak to jest ?
te prace to chyba lodyAngielski urzędowy, klimat, w pizdu pracy, można znaleźć po jednym dniu szukania, jak jedziesz ze swoją drugą połówką to nawet mimo niskich podstawowych zarobków (1-1,2k€) można sobie spokojnie żyć.
No i na wakacje masz tyle ile dzieli Cię od plaży, a nie 2000km ????
Do 15 min przerwy bez rozgrzewkiI ruszamy z Wimbledonem raz jeszcze ???? miejmy nadzieje, że już do końca dnia. Chyba rozgrzewki nie bedą już potrzebne ? Orientuje się ktoś jak to jest ?
"Nie sztuka uchodzić za idiotę, sztuka otworzyć usta i rozwiać wątpliwości."te prace to chyba lody
i to nie takie na patyku czy w kostce
no chyba ze po znajomosci
akurat na poludniu europy takie kokosy
zreszta o czym tu gadac w polsce tez pelno robot za 1200 przy kosztach mieszkania 1500 to nie dziwne ze latwo
12-10Ludwigi jaki turnaround ???? walka! ????
jak zwykle same konkrety"Nie sztuka uchodzić za idiotę, sztuka otworzyć usta i rozwiać wątpliwości."
Na luzie można było złapać nawet 2.30 w pewnym momencieBroady N/Watson H - Buyukakcay/Jans-Ignacik
Typ: 1 Kurs: 1.90 Sportingbet
2:3 w 1 secie