taaa zapeszaj ???? 5*-4 -> 5-6* także trzeba utrzymać ale tym razem nie żeby wygrać na 2-2 a żeby był TB a tam wiadomo... może zadecydować jedna szczęśliwa piłka... A najlepsze, że znów się rozpadało ????Kuzi w takim momencie...co za gość, przynajmniej Djoko da odrobic całą kaske
ten kraj do niczego sie nie nadaje ale umiescil u was skorumpowane marionetki i steruje nimi tak zebyscie dobrowolnie wyjezdzali na roboty na wszystkie strony.ostatni raz zagralem wimbla dzisiaj
komedia z tym deszczem ten kraj sie nie nadaje na tenis
A mnie coś podkusiło, nie wiem co...Pavan-Bansley, tez przezajebi.....:grin:
Niemki serwują tylko na Bansley, liczą że wreszcie ją złapią na bloku. Ona nie będzie w stanie cały czas atakować, przyjdą pomyłki.Pavan/Bansley @2.50 bet365. Generalnie mecz na styku, a że to kobiety to może być cyrk ???? w 1 secie doszły na 19:19 by przegrać 2 piłki z rzędu słabym przyjęciem.
znów padaten kraj do niczego sie nie nadaje ale umiescil u was skorumpowane marionetki i steruje nimi tak zebyscie dobrowolnie wyjezdzali na roboty na wszystkie strony.
Do tego kilka sztuczek finansowych i sa bogaci nic szczegolnego nie majac
zaraz beda grac tym razem juz nie bedzie przerw
nie wiem czemu sie buyrza komentatorzyze coach wysyla smsy do murraya w kiblu to trener nie moze sie kontaktowac z zawosnikiem? Glupie to
Pewnie ustawili deszcz, teraz dogadują się kto za ile sprzeda mecz.znów pada