Angielski urzędowy, klimat, w pizdu pracy, można znaleźć po jednym dniu szukania, jak jedziesz ze swoją drugą połówką to nawet mimo niskich podstawowych zarobków (1-1,2k€) można sobie spokojnie żyć.Jestem bardzo ciekawy jak w naszym kraju się to wszystko potoczy. Najbliżej mi do wyjazdu, zastanawiam się jaki kierunek wybrać. Podpytam jak będzie więcej czasu czemu Maltę wybrałeś (choć kilka powodów już znam).
Gramy z plaży :
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-16.html#post6044047
Start o 14.00
Trzeba się przymierzyć do Pedro/Evandro w starciu z Alissonami. Ciekawe jakie kursy rzucą.Brouwer Meuwsen @5.00. Alissony 3 meczowe w gorze nie wykorzystane. zemsci sie
Domell ostatnio grałeś często Borger/ButheTrzeba się przymierzyć do Pedro/Evandro w starciu z Alissonami. Ciekawe jakie kursy rzucą.
Nic nie wiem o medicalu.Domell ostatnio grałeś często Borger/Buthe
W meczu o trzeci plac grają z Ludwig/Walkenhorst a jedna z nich miała medicala, wiadomo czy cos poważnego?
Kurs na BB @2,00
pogrająChyba nie pograja dzis...
Nie mam pojęcia, ale wlazłem 4 fun ????Siata plażowa Kobiety
Ludwig/Walkenhorst vs Borger/Buthe 1 @ 1.72
Pavan/Bansley vs Laboureur/Sude 1 @ 1.50
@ 2.59 Bet365 za 8j.
Dla mnie mocny dubel. Kirze nic nie jest. Spokojnie wyjdzie i zagra swoje. Gdyby miała jakiś kłopot to już dawno dałyby dziewczyny WO. Na pewno nie ryzykowałaby pogłębienia urazu. Tym bardziej, że Rio bardzo blisko, a forma pary bardzo mocna. Buthe dostanie kilka czap na siatce, Laura poszaleje w obronie i będzie zamiecione.
Kanadyjki świetnie grają. Sarah zabije na sieci. Tym bardziej jak u Julki zaczną się nerwy i gra ewidentnie przed siebie. Bansley to mądra i równa zawodniczka. Technika u niej wyśmienita.
rodzina z Querreyem?Djokovicze na kort wchodzą
Kurde miałem grac Kashiwe to się kursów wystraszyłem.
Kashiwa Reysol - Albirex Niigata over 2.5 @2
Hiroshima @1.65
Urawa @1.45
Sangju - Seoul BTS @1.5
im większy kurs tym bardziej "posrany" ? hmm ciekawe.Kurde miałem grac Kashiwe to się kursów wystraszyłem.