>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Jestem bardzo ciekawy jak w naszym kraju się to wszystko potoczy. Najbliżej mi do wyjazdu, zastanawiam się jaki kierunek wybrać. Podpytam jak będzie więcej czasu czemu Maltę wybrałeś (choć kilka powodów już znam).
Angielski urzędowy, klimat, w pizdu pracy, można znaleźć po jednym dniu szukania, jak jedziesz ze swoją drugą połówką to nawet mimo niskich podstawowych zarobków (1-1,2k€) można sobie spokojnie żyć.

No i na wakacje masz tyle ile dzieli Cię od plaży, a nie 2000km ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Wiec zaraz powinni zaczac grac. Od razu na poczatek zverev brejk w 39 gemie przy stanie 40-30 kursiwo zacne 6,00 bet365

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Trzeba się przymierzyć do Pedro/Evandro w starciu z Alissonami. Ciekawe jakie kursy rzucą.
Domell ostatnio grałeś często Borger/Buthe
W meczu o trzeci plac grają z Ludwig/Walkenhorst a jedna z nich miała medicala, wiadomo czy cos poważnego?
Kurs na BB @2,00

domell 454

domell

Użytkownik
Domell ostatnio grałeś często Borger/Buthe
W meczu o trzeci plac grają z Ludwig/Walkenhorst a jedna z nich miała medicala, wiadomo czy cos poważnego?
Kurs na BB @2,00
Nic nie wiem o medicalu.
Dla mnie Ludwiczki, zdecydowanie lepsza dyspozycja ostatnio. Skoro mówisz o medicalu to no bet. Być może na live coś rusze.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siata plażowa Kobiety

Ludwig/Walkenhorst vs Borger/Buthe 1 @ 1.72
Pavan/Bansley vs Laboureur/Sude 1 @ 1.50
@ 2.59 Bet365 za 8j.

Dla mnie mocny dubel. Kirze nic nie jest. Spokojnie wyjdzie i zagra swoje. Gdyby miała jakiś kłopot to już dawno dałyby dziewczyny WO. Na pewno nie ryzykowałaby pogłębienia urazu. Tym bardziej, że Rio bardzo blisko, a forma pary bardzo mocna. Buthe dostanie kilka czap na siatce, Laura poszaleje w obronie i będzie zamiecione.
Kanadyjki świetnie grają. Sarah zabije na sieci. Tym bardziej jak u Julki zaczną się nerwy i gra ewidentnie przed siebie. Bansley to mądra i równa zawodniczka. Technika u niej wyśmienita.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Siata plażowa Kobiety

Ludwig/Walkenhorst vs Borger/Buthe 1 @ 1.72
Pavan/Bansley vs Laboureur/Sude 1 @ 1.50

@ 2.59 Bet365 za 8j.

Dla mnie mocny dubel. Kirze nic nie jest. Spokojnie wyjdzie i zagra swoje. Gdyby miała jakiś kłopot to już dawno dałyby dziewczyny WO. Na pewno nie ryzykowałaby pogłębienia urazu. Tym bardziej, że Rio bardzo blisko, a forma pary bardzo mocna. Buthe dostanie kilka czap na siatce, Laura poszaleje w obronie i będzie zamiecione.

Kanadyjki świetnie grają. Sarah zabije na sieci. Tym bardziej jak u Julki zaczną się nerwy i gra ewidentnie przed siebie. Bansley to mądra i równa zawodniczka. Technika u niej wyśmienita.
Nie mam pojęcia, ale wlazłem 4 fun ????

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Hmm 1.2 na Djoko i tak myśle dołożyć to szybkiej taśmy powinno wejść? Nie oglądałem meczu ale obstawiam, że to była taka gra Djoko na 20%?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom