jacksparrrow
Użytkownik
ciekawie bedzie halep przebijaka vs kiki niemiecki czolgBo tak wynika z planu gier. Dopiero o 14 zaczynają Halep-Bertens
ciekawie bedzie halep przebijaka vs kiki niemiecki czolgBo tak wynika z planu gier. Dopiero o 14 zaczynają Halep-Bertens
Samoilovs/Smedins - Fijałek/Prudel - 1 @1.72 bet365. 5/10
Łotysze ostatnio wskoczyli poziom wyżej, widać że forma nie ta sama co na początku sezonu. Wygrana ostatnio w Olsztyńskim turnieju, gdzie w w drodze do finału. Dwa czy trzy mecze przegrywali 1:0 w setach. Podnieśli się z tego pięknie i wygrali, w finale zbili najlepszą parę świata Alison/Bruno. Co do Polaków to niestety, ale Prudel i jego dziwne ataki plasem zamiast porządnie przyłożyć nie należą do skutecznych i po paru złych atakach po prostu się gotuje i wyrzuca kolejne piłki w aut albo jest łapany na bloku. Moim zdaniem warto zagrać bo szanse są na pewno spore, h2h także po stronie Łotyszy. Mecz o 13:00
Zrobili dobrą robotę i do domu ????no to łosiaki i prudle oddają mecze ????
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.htmlGdzie można znaleźć plan gier na centralnym korcie?
MI też ???? jestem ciekawy odpowiedzi, ale może decydują miejsca po przecinku, może jest do czterech miejsc po przecicnkutsigalko czemu mi na kalkulatorze wychodzi wygrana 913 a nie 916?
Dimitrov da radę? w drugim secie dużo słabiej wyglądałzaraz grają i może już bez przerw
bo kurs 2.75 to nie jest całość tylko po przecinku coś tam zawsze jesttsigalko czemu mi na kalkulatorze wychodzi wygrana 913 a nie 916?
chyba ze takbo kurs 2.75 to nie jest całość tylko po przecinku coś tam zawsze jest
jasnowidzem nie jestem Ja zostawiamDimitrov da radę? w drugim secie dużo słabiej wyglądał
Bo to jest 2,7500 x 1,6666tsigalko czemu mi na kalkulatorze wychodzi wygrana 913 a nie 916?
tsigalko czemu mi na kalkulatorze wychodzi wygrana 913 a nie 916?
Pokazaliście klasę, podliczać chłopa i nie swoje pieniądze :grin:MI też ???? jestem ciekawy odpowiedzi, ale może decydują miejsca po przecinku, może jest do czterech miejsc po przecicnku
wbilem 1.66 i 2.75 x kurs 4.58 na buku x200 wychodzi 916, bet zawsze liczy cos tam po przecinku dlatego tak wychodzi.chyba ze tak
PROPSY
to nie jest tak, że przestanie padać i oni po paru minutach zaczynają...Wydaje sie ze nie pada ma Wimbledonie. Czemu nie graja?
sklej ware, nikogo nie rozliczam zapytalem bo nie wiedzialem, cale zycie sie czlowiek uczyPokazaliście klasę, podliczać chłopa i nie swoje pieniądze :grin:
Już Ci kiedyś pisałem. Naucz się szacunku.sklej ware, nikogo nie rozliczam zapytalem bo nie wiedzialem, cale zycie sie czlowiek uczy