>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Polecam sledzic mistrzostwa Ameryki SR. w koszykowke, tam juz weszly kursy po 6/1 i 8/1. Dzis na Kostaryke byl kurs 12/1 i po piwerwszej polowie prowadza 32:39, handi bylo +25.5. Nie wiem czy wygraja bo ta koszykowka to ciezka patologia.
Wieczorem jest ciekawy mecz Meksyk-Dominikana i wedlug mnie, Dominikana nie jest bez szans, czeba na live zobaczyc co sie bedzie dzialo :]

Otrzymane punkty reputacji: +2
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
ci co chca stawiac na Belgie nie zapominajcie ze dla nich remis to tak jak wygrana
Ale porażka już nie, więc granie na remis mija się z celem. A sama Szwecja nie może grać jak Włosi czy Irlandia przy 0-0 defensywnie, tylko muszą sami zaatakować co będzie na plus dla dobrych w kontrach Belgów.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
napisz kurs na Dominikane bo powiedzialbym ze dla mnie to oni sa nawet a powinni byc faworytem, Meksyk slabo w 1 polowie tyle chaosu ze bania mala wystarczy ze dominikana odksoczy na 8-10 do polowy i nie powtorzy sie poprzedni mecz meksyku gdzie gonili i doprowadzili do dogrywiki, Dominikana w ofensywie jest mocna oprocz tego grajki tez bardziej przypominaja koszykarzy jak mechiki.
Kurs na Dominikane 3.90. Sprawdzilem sklady dosyc dokladnie i sa doscy wyrownane, na tyle ile sie oreintuje, warto sie temu przyjrzec.

P 73

phamrol

Użytkownik
Różnica w remisach Szwajcarii z Francją i Słowacji z Anglią, a Szwecji z Belgią była taka, że w tych dwóch pierwszych meczach, remis dał awans jednym i drugim. Dzisiaj teoretycznie Szwecja powinna atakować, żeby uzyskać awans, teoretycznie, bo... widząc dzisiaj postawę Austrii od początku meczu z Islandią, gdzie też powinna zaatakować nie było tego widać. Gdyby Belgia chciała zagrać na remis, to nie wychodziłaby w najmocniejszym składzie, a Wilmots dałby pograć zmiennikom. Mogę się mylić co do analizy tego meczu, ale Szwecja nie oddała celnego strzału na bramkę w tych mistrzostwach, a gra i atmosfera jest fatalna. Belgia z mega ofensywą, która w meczu z Irlandią pokazała jak kończy kontry.

domell 454

domell

Użytkownik
Różnica w remisach Szwajcarii z Francją i Słowacji z Anglią, a Szwecji z Belgią była taka, że w tych dwóch pierwszych meczach, remis dał awans jednym i drugim. Dzisiaj teoretycznie Szwecja powinna atakować, żeby uzyskać awans, teoretycznie, bo... widząc dzisiaj postawę Austrii od początku meczu z Islandią, gdzie też powinna zaatakować nie było tego widać. Gdyby Belgia chciała zagrać na remis, to nie wychodziłaby w najmocniejszym składzie, a Wilmots dałby pograć zmiennikom. Mogę się mylić co do analizy tego meczu, ale Szwecja nie oddała celnego strzału na bramkę w tych mistrzostwach, a gra i atmosfera jest fatalna. Belgia z mega ofensywą, która w meczu z Irlandią pokazała jak kończy kontry.
Że niby Austria nie zaatakowała?
Myślisz że jeśli ktoś ma wygrać mecz (nie wygrać jak w LM 2,3 czy 4 bramkami) to rzuci się od pierwszego gwizdka?
To nie klub gdzie trener może wpoić poruszanie się w pressingu czy asekurację.
Sami piłkarze w repie nie znają się tak jak w klubach więc z automatu inaczej funkcjonują.
Szwedzi im dalej w las tym bardziej zaczną się otwierać przy słabym dla nich wyniku ale na pewno nie rzucą się w pierwszych 5 minutach nie wiadomo z jakim atakiem.

P 73

phamrol

Użytkownik
Chyba nie powiesz mi, że Austria w pierwszych 20 minutach prowadziła grę? Do pierwszej bramki strzelonej przez Islandię, to zespół Islandii grał piłką, prowadził grę. Gdybym ja wiedział, że muszę wygrać i mam na to tylko 90 minuta, jeden mecz, to nie wyszedłbym ze składem bez skrzydłowych, z Alabą na dziesiątce i dwoma defensywnymi pomocnikami.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
taki offtop z kim to na wimbledonie kiedys szarpal francuz dwa dni ..mieli tam chyba grubo ponad 20 gemow i konczyli nie wiem nawet czy nie 3 dni hehe

Mahut tylko z kim to nie pamietam
Mahut z Isnerem, ale z tego co napisałeś to w życiu bym się nie domyślił że chodzilo o ten mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom