szef-elity
Użytkownik
Kostarykę w kosza można obejrzeć.
Zagralem 4q i over... Co za kot ze mnie..........Grecja under w 3q też siedzi, tylko Węgry nie strzelą dziś lipa, live 4/4
http://www.oddsportal.com/soccer/europe/euro-2016/england-iceland-zo7Bu7cE/#over-under;2
Kurs na Dominikane 3.90. Sprawdzilem sklady dosyc dokladnie i sa doscy wyrownane, na tyle ile sie oreintuje, warto sie temu przyjrzec.napisz kurs na Dominikane bo powiedzialbym ze dla mnie to oni sa nawet a powinni byc faworytem, Meksyk slabo w 1 polowie tyle chaosu ze bania mala wystarczy ze dominikana odksoczy na 8-10 do polowy i nie powtorzy sie poprzedni mecz meksyku gdzie gonili i doprowadzili do dogrywiki, Dominikana w ofensywie jest mocna oprocz tego grajki tez bardziej przypominaja koszykarzy jak mechiki.
Że niby Austria nie zaatakowała?Różnica w remisach Szwajcarii z Francją i Słowacji z Anglią, a Szwecji z Belgią była taka, że w tych dwóch pierwszych meczach, remis dał awans jednym i drugim. Dzisiaj teoretycznie Szwecja powinna atakować, żeby uzyskać awans, teoretycznie, bo... widząc dzisiaj postawę Austrii od początku meczu z Islandią, gdzie też powinna zaatakować nie było tego widać. Gdyby Belgia chciała zagrać na remis, to nie wychodziłaby w najmocniejszym składzie, a Wilmots dałby pograć zmiennikom. Mogę się mylić co do analizy tego meczu, ale Szwecja nie oddała celnego strzału na bramkę w tych mistrzostwach, a gra i atmosfera jest fatalna. Belgia z mega ofensywą, która w meczu z Irlandią pokazała jak kończy kontry.
Mahut z Isnerem, ale z tego co napisałeś to w życiu bym się nie domyślił że chodzilo o ten mecztaki offtop z kim to na wimbledonie kiedys szarpal francuz dwa dni ..mieli tam chyba grubo ponad 20 gemow i konczyli nie wiem nawet czy nie 3 dni hehe
Mahut tylko z kim to nie pamietam