>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Jak uważacie Belgie bierze ten mecz ze Szwedami czy lepiej nie wchodzić? Kusi mnie postawić coś na Belgów ale boję się, że znowu będzie klapa jak nie będzie gry drużynowej.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Słabiutko, z Włochami niewiele sytuacji, Zlatan mało widoczny, czasami miałem wrażenie, że mu wisi reprezentacja.
nic nowego. Już powiedział, że po Euro kończy reprezentacyjną karierę. Już oglądam kursy na Szwedów w eMŚ, które będą już we wrześniu, a grają Holandią, która na pewno będzie zmotywowana, by wejść na następną imprezę z przytupem. Dobry kurs na Oranje, ale o tym innym razem ;)

domell 454

domell

Użytkownik
Szwecja, Ukraina i Rosja to trzy najgorsze drużyny tych mistrzostw... oczywiście mogą jeszcze zmazać plamę dzisiejszym meczem, ale w meczu z Irlandią i Włochami gra była fatalna.
Szwedzi z Włochami nie zagrali fatalnie. Mieli więcej z gry jednak ciężko przebić się przez Włoską obronę.

P 73

phamrol

Użytkownik
A widziałeś żeby kiedykolwiek jakiś napastnik grał w linii z Ibrą? teoretycznie w rozpisce tak może wyglądać, ale on w PSG nie grał nigdy w linii, a w Szwecji to już w ogóle

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
A widziałeś żeby kiedykolwiek jakiś napastnik grał w linii z Ibrą? teoretycznie w rozpisce tak może wyglądać, ale on w PSG nie grał nigdy w linii, a w Szwecji to już w ogóle
jakbym wiedzial to bym nie pytal ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
A skoro dzisiaj Ibra moze zagrac ostatni mecz w repie to ja sobie zagram tak...
Ibra strzeli + Belgia wygra @ 10,5 Unibet...
Szwedzi moga grac na Zlatana, starajac sie zapewnic mu okazje do strzelenia gola + jakikolwiek karny zapewne bedzie dla niego. Belgowie wiedza juz z kim moga zagrac i tak 1 miejsce jest juz poza zasiegiem (na cale szczescie dla Belgow) a pozycja 3 da im Francje w 1/8 i ciezka czesc drabinki wiec Belgowie beda chcieli zajac 2 miejsce. By zajac 2 miejsce nie moga dzisiaj przegrac. Remis badz wygrana da im 2 miejsce Wegry w 1/8 a potem jakis cieniasow typu Walia, Turcja itd...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom