Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Mieli nasi grać w III rundzie mistrzostw europy u20 w plażową o 17:00 i.. nie grają.. rozumiem, że grać będą dopiero jak skończy się aktualnie rozgrywane spotkanie?
Mieli nasi grać w III rundzie mistrzostw europy u20 w plażową o 17:00 i.. nie grają.. rozumiem, że grać będą dopiero jak skończy się aktualnie rozgrywane spotkanie?
Wgl. mnie nie przekonuje Kubot z Peyą, dwa mecze cudem wygrane, możliwe, że Kohli z Thiemem im puścili, bo Niemiec miał uraz, ich rywale lepiej zgrani, dobrze grają w tym turnieju, powinni dać radę.
Grają i już zdążyli sprezentować seta rywalom.. Ile było? Jakoś 7:2 widziałem a skończyło się 19:21 ehh
Nie przystoi w taki sposób przegrywać setów w III rundzie mistrzostw europy, to może (bardzo) drogo kosztować...
Ion Izagirre - Simon Spilak 1 @ 1.61 bet365 6/10 1 - 22 Geraint Thomas - Andrzej Talański 1 @ 1.83 bet365 5/10 9 - 5
Obaj w moim odczuciu dużo lepsi czasowcy od swoich przeciwników. Nie będę się rozwodzić za bardzo, różnica umiejętności i tyle. W tym sezonie zarówno Ion jak i Thomas osiągają lepsze wyniki na ITT.
Islandia zagrała głęboko w defensywie z Portugalią, nie wiem, czy był to dobry mecz z ich strony, raczej nie, za to dziś powinni zagrać trochę ofensywniej i oczekuję, że strzelą kilka bramek