blind71
Użytkownik
ilukaku hat-trick @8.5
e: under 2.5 kartki @2.2
WH
ilukaku hat-trick @8.5
e: under 2.5 kartki @2.2
WH
mówiłem że pevex
Już grają.Mieli nasi grać w III rundzie mistrzostw europy u20 w plażową o 17:00 i.. nie grają.. rozumiem, że grać będą dopiero jak skończy się aktualnie rozgrywane spotkanie?
Kontinen/Peers @1,8 Bet365
Wgl. mnie nie przekonuje Kubot z Peyą, dwa mecze cudem wygrane, możliwe, że Kohli z Thiemem im puścili, bo Niemiec miał uraz, ich rywale lepiej zgrani, dobrze grają w tym turnieju, powinni dać radę.
SV Ried vs Teute
over 0.5 do przerwy - 2.75
Teute do przerwy - 15.50
Grają i już zdążyli sprezentować seta rywalom.. Ile było? Jakoś 7:2 widziałem a skończyło się 19:21 ehhJuż grają.
Ion petarda, pozamiatał czasówkę. Szkoda, że Andrzej tak dobrze pojechał, bo Thomas pojechał na swoim poziomie.Tour de Suisse, ITT Live
Ion Izagirre - Simon Spilak 1 @ 1.61 bet365 6/10 1 - 22
Geraint Thomas - Andrzej Talański 1 @ 1.83 bet365 5/10 9 - 5
Obaj w moim odczuciu dużo lepsi czasowcy od swoich przeciwników. Nie będę się rozwodzić za bardzo, różnica umiejętności i tyle. W tym sezonie zarówno Ion jak i Thomas osiągają lepsze wyniki na ITT.
18-16 byłoGrają i już zdążyli sprezentować seta rywalom.. Ile było? Jakoś 7:2 widziałem a skończyło się 19:21 ehh
Nie przystoi w taki sposób przegrywać setów w III rundzie mistrzostw europy, to może (bardzo) drogo kosztować...
Myślę podobnie, z tym, że czysty win islandii. węgrzy raczej nie zagrają dwoch dobrych meczów pod rządIslandia - Węgry @ 1,80 Remis Nie ma Zakładu !! Bet365
Siatkówka plażowa - ME U 20 + GS Olsztyn
Kaszewiak/Paszkowski vs Smits/Ozolins 1 @ 1.57
Samoilovs/Smedins vs Alvaro Filho/Vitor Felipe 1 @ 1.50
@ 2.35 Bet365
Polecam, mocny dubel na najbliższe godziny.