>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
strzala 377

strzala

Użytkownik
Mieli nasi grać w III rundzie mistrzostw europy u20 w plażową o 17:00 i.. nie grają.. rozumiem, że grać będą dopiero jak skończy się aktualnie rozgrywane spotkanie?

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Mieli nasi grać w III rundzie mistrzostw europy u20 w plażową o 17:00 i.. nie grają.. rozumiem, że grać będą dopiero jak skończy się aktualnie rozgrywane spotkanie?
Już grają.

Piękna radość Laury po wygraniu GS w Olsztynie ????
Wspaniała siatkarka

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Kontinen/Peers @1,8 Bet365

Wgl. mnie nie przekonuje Kubot z Peyą, dwa mecze cudem wygrane, możliwe, że Kohli z Thiemem im puścili, bo Niemiec miał uraz, ich rywale lepiej zgrani, dobrze grają w tym turnieju, powinni dać radę.
⛔

ehh

strzala 377

strzala

Użytkownik
Grają i już zdążyli sprezentować seta rywalom.. Ile było? Jakoś 7:2 widziałem a skończyło się 19:21 ehh
Nie przystoi w taki sposób przegrywać setów w III rundzie mistrzostw europy, to może (bardzo) drogo kosztować...

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Tour de Suisse, ITT Live

Ion Izagirre - Simon Spilak 1 @ 1.61 bet365 6/10 ✅ 1 - 22
Geraint Thomas - Andrzej Talański 1 @ 1.83 bet365 5/10 ⛔ 9 - 5

Obaj w moim odczuciu dużo lepsi czasowcy od swoich przeciwników. Nie będę się rozwodzić za bardzo, różnica umiejętności i tyle. W tym sezonie zarówno Ion jak i Thomas osiągają lepsze wyniki na ITT.
Ion petarda, pozamiatał czasówkę. Szkoda, że Andrzej tak dobrze pojechał, bo Thomas pojechał na swoim poziomie.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Grają i już zdążyli sprezentować seta rywalom.. Ile było? Jakoś 7:2 widziałem a skończyło się 19:21 ehh

Nie przystoi w taki sposób przegrywać setów w III rundzie mistrzostw europy, to może (bardzo) drogo kosztować...
18-16 było :p

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - ME U 20 + GS Olsztyn

Kaszewiak/Paszkowski vs Smits/Ozolins 1 @ 1.57
Samoilovs/Smedins vs Alvaro Filho/Vitor Felipe 1 @ 1.50
@ 2.35 Bet365

Polecam, mocny dubel na najbliższe godziny.
⛔⛔⛔
Polacy mieli sporo oczek przewagi 1 secie i przegrali. Dwa dryblasy, ale kompletne zera pod względem technicznym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom