>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Nie ***** Nawałka tego nie widzi. Dobrze że jest na forum zajebisty trener pod nickiem Didier Drogba który z tą repą wygrał by euro. Nie próbuj być mądrzejszy niż ustawa przewiduje. Ja pierdole, tych hejterów bym od razu wyjebał z forum. Wszyscy ***** mądrzy zza monitora.
Zuchman niestety nie dotrzesz do ciemnej masy. Niech najpierw poprowadzą zespół juniorów a dopiero później niech się wypowiadają!
Popieram w 100%
muszę się wypowiedzieć, dopiero teraz, bo teraz mam mozliwosc.
Otóż wlasnie mam skonczone studia w kierunku sportu, mam licencje trenerska i przez 3 lata trenowalem juniorów i w zwiazku z tym mam prawo sie wypowiadac jak zauwazyles.
otoz nie krytykuje wszystkich. Fabian klasa swiatowa mam nadzieje ze to on bedzie bronil w 1/4 finalu, gliku i glownie pazdan- mega, jedrzejczyk dobry turniej, piszczur, kuba ekstra forma, nie zle groszek. Ale milik i lewandowski to jest k*urwa dramat. 2 sieroty, co robi lewy??? biega, pressing na bramerze? Chyba sie chlopie Hajty nasluchales, dla nie to lewy czlapie. Gra z pilka obu panow to patola totalna. milik potrzebuje 37 okazji zeby wbic bramke, dzisiaj ta z 2 minuty to dobitnie pokazala. lewy dzis byl 5 razy faulowany a poza tym symulowal jakies 18 razy przewracajac sie i chcac wymusic faul. Co do nawalki to wiem ze on to widzi i nie chce psuc atmosfery w kadrze zle sie wypowiadajac, co ma powiedziec ze lewy i milik to dno? Jasne ze nie, tylko dlaczego on zabral tylko 3 napadziorow? Zreszta Stępinskiemu nie ufa wogole, bo go nawet ww malo waznym meczu z ukraina nie wpuscil na glupie 10 minut. Mogl wziac sobiecha, ktory cos tam pogrywal w bundeslidze w koncowce sezonu. Nawalka za bardzo uwierzyl tym ciamajdom (lewy i milik) ze beda w mega formie a tak nie jest.
Ale skoro wzial 3 napastnikow i nic nie graja to niech zagra na 1 napadziowa, zamiast lewego np kapustka na skrzydla, a grosicki do srodka (albo kuba) za napastnikiem milikiem...

Kolego moje zale nie sa z nieba. Jest takie cos jak &quot;arkusz oceny gracza&quot; ktore kazda pozycja ma inne wytyczne do oceny. Dokladny arkusz jest w ksiazce &quot;Kompendium instruktora i trenera piłki nożne&quot; autorstwa Paluszka, tutaj tez cos znajdziesz jak poszukasz: http://asystent-trenera.pl/analizy-taktyczne/2400-skuteczno-gry-gownym-wyznacznikiem-oceny-pikarza-w-meczu
No i analizujac gre milika a zwlaszcza lewego to ma bardzo niskie statystyki.
Mądrze powiedzial Lubanski po ostatnim meczu &quot;sa gracze ktorzy w klubiee graja a w reprezentacji nie&quot;- niby nie mowil o lewym, ale wiele osob wyczulo o kogo chodzilo
i mial racje.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
muszę się wypowiedzieć, dopiero teraz, bo teraz mam mozliwosc.

Otóż wlasnie mam skonczone studia w kierunku sportu, mam licencje trenerska i przez 3 lata trenowalem juniorów i w zwiazku z tym mam prawo sie wypowiadac jak zauwazyles.

otoz nie krytykuje wszystkich. Fabian klasa swiatowa mam nadzieje ze to on bedzie bronil w 1/4 finalu, gliku i glownie pazdan- mega, jedrzejczyk dobry turniej, piszczur, kuba ekstra forma, nie zle groszek. Ale milik i lewandowski to jest k*urwa dramat. 2 sieroty, co robi lewy??? biega, pressing na bramerze? Chyba sie chlopie Hajty nasluchales, dla nie to lewy czlapie. Gra z pilka obu panow to patola totalna. milik potrzebuje 37 okazji zeby wbic bramke, dzisiaj ta z 2 minuty to dobitnie pokazala. lewy dzis byl 5 razy faulowany a poza tym symulowal jakies 18 razy przewracajac sie i chcac wymusic faul. Co do nawalki to wiem ze on to widzi i nie chce psuc atmosfery w kadrze zle sie wypowiadajac, co ma powiedziec ze lewy i milik to dno? Jasne ze nie, tylko dlaczego on zabral tylko 3 napadziorow? Zreszta Stępinskiemu nie ufa wogole, bo go nawet ww malo waznym meczu z ukraina nie wpuscil na glupie 10 minut. Mogl wziac sobiecha, ktory cos tam pogrywal w bundeslidze w koncowce sezonu. Nawalka za bardzo uwierzyl tym ciamajdom (lewy i milik) ze beda w mega formie a tak nie jest.
Ale skoro wzial 3 napastnikow i nic nie graja to niech zagra na 1 napadziowa, zamiast lewego np kapustka na skrzydla, a grosicki do srodka (albo kuba) za napastnikiem milikiem...

Kolego moje zale nie sa z nieba. Jest takie cos jak &quot;arkusz oceny gracza&quot; ktore kazda pozycja ma inne wytyczne do oceny. Dokladny arkusz jest w ksiazce &quot;Kompendium instruktora i trenera piłki nożne&quot; autorstwa Paluszka, tutaj tez cos znajdziesz jak poszukasz: http://asystent-trenera.pl/analizy-taktyczne/2400-skuteczno-gry-gownym-wyznacznikiem-oceny-pikarza-w-meczu

No i analizujac gre milika a zwlaszcza lewego to ma bardzo niskie statystyki.

Mądrze powiedzial Lubanski po ostatnim meczu &quot;sa gracze ktorzy w klubiee graja a w reprezentacji nie&quot;- niby nie mowil o lewym, ale wiele osob wyczulo o kogo chodzilo

i mial racje.
Po pierwsze to Euro jest ogólnie słabe w wykonaniu wszystkich napastników.
Po drugie, jeżeli sugerujesz tutaj, że Nawałka powinien powołać Sobiecha i wystawiać go kosztem Lewego/Milika to naprawdę można to skomentować tylko w jeden sposób ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Naprawdę nie rozumiem jak możecie pisać, że karne to loteria. Szczęście jest w nich potrzebne, tak jak w każdym innym momencie meczu, a poza tym karny to nic innego jak jeden ze stałych fragmentów gry, który można wyćwiczyć.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Wszystko wskazuje na to, że karne wyłoni ą naszego rywala w ćwierćfinale. Dobrze, że jest dogrywka bo nasz rywal podobnie jak i my będzie po długim i wyczerpującym pojedynku.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Po pierwsze to Euro jest ogólnie słabe w wykonaniu wszystkich napastników.
Po drugie, jeżeli sugerujesz tutaj, że Nawałka powinien powołać Sobiecha i wystawiać go kosztem Lewego/Milika to naprawdę można to skomentować tylko w jeden sposób ????
nie nie interesuja mnie &quot;wszyscy napastnicy&quot;
wiesz kolego, ja naleze do osob ktore twierdza &quot;jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz&quot; nie lubie gwiadorzenia, nie lubie gry za zaslugi
Popatrz co zrobil Pekerman w Kolumbii: nie powolal bez formy Falcao, Jacksona Martineza, Adriana Ramosa, Ibardo- klucozwych graczy na mundialu
i co???
I to sie stal oze Kolumbia w poprzedniej Copie doszla do 1/4 finalu, a dzis gra o medal i 3 miejsce bo powolal np 19 letniego Marlosa Moreno ktory patrzac na statystyki to moze buty czyscic i Falcao i Martinezowi...
za zaslugi sie nie gra i to ze kiedys ktos gral dobrze, albo w klubie gra, to nie znaczy ze w kadrze jest swieta krowa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom