a cos wiecej? co to jest?Horansky mecz 12,00 bet365
ssmierdzi walem
LuzikDzięki. Dałbym repke, ale nie mogę, bo ostatnio Ci dawałem. Muszę teraz komuś innemu ;p
ale myślisz że ma realne szanse na win po ok 2.40? czy lepiej jakiś over gemów?Cibulkova wyśmienicie. Puig nie istaniła, została zgnieciona.
Nie widziałem Pliskovej. Noname pytał o dyspozycję Cebuli.ale myślisz że ma realne szanse na win po ok 2.40? czy lepiej jakiś over gemów?
No tak, tylko Pliskova to zawodniczka stworzona na szybkie nawierzchnie. Jak serwis będzie siedział to Cebula nawet jak dobrze będzie grała to ciężko będzie. Dla mnie "no bet", ale bardziej skłaniałbym się w stronę Pliskovej.Jak Cibulka zagra tak jak wczoraj to spokojnie wygra ten mecz ???? jest w gazie i widać, że gra sprawia jej mega przyjemność.
Plażówka w tym sezonie to patola, pamiętajcie o tym :grin:0-6 -> 1-8 -> 8-10 no ładnie ???? Ważne, że wróciły do gry o I seta hehe ????
czyli tym bardziej przekonales, ide w strone overu 21.5, skoro cibulkowa powinna spokojnie wygrac, to pliskova raczej tez spokojnie powinna wygrywac swoje gemy tym bardziej na trawie, 3 sety moga nawet tu byc spokojnie, a 22 gemy to na lajcie moga wejsc przy takiej dyspozycji obu w dwoch setach dla ktorejsJak Cibulka zagra tak jak wczoraj to spokojnie wygra ten mecz ???? jest w gazie i widać, że gra sprawia jej mega przyjemność.
Powodzenia, ale w meczu kobiet to takie przewidywania często się nie sprawdzają ???? ????czyli tym bardziej przekonales, ide w strone overu 21.5, skoro cibulkowa powinna spokojnie wygrac, to pliskova raczej tez spokojnie powinna wygrywac swoje gemy tym bardziej na trawie, 3 sety moga nawet tu byc spokojnie, a 22 gemy to na lajcie moga wejsc przy takiej dyspozycji obu w dwoch setach dla ktorejs
2-0 > 3-6. Run 0-6 w taju i pozamiataneJakaś padaka z przyjęciem zagrywki w tej plażówce ????
równie dobrze można tak powiedzieć o zwycięzcy meczu. więc wolę już pójść w over niż w ktorąś ze stron.Powodzenia, ale w meczu kobiet to takie przewidywania często się nie sprawdzają ???? ????