Macie i zagrajcie sobie przed meczem Polska vs Szwajcaria:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-16.html#post6037543
Dzieki mordo za typ
Dziewczyny idealnie wyrobiły się z czasem, a Milik zjebał kolejną setkę :grin:
teraz to akurat mial ciezka pozycje, cieszmy sie ze dochodzimy do sytuacji a szwajcarzy nie, w koncu wpadnieMilik niezawodny :grin:
Fart był tylko na początku jak Grosicki wygrał przebitke z Behramim, potem już tylko same umiejętnościWięcej farta w jednej akcji się nie dało mieć xD
gramy super czemu nagle szwajcarzy mieli by cisnac a my bronic?Ciekawe czy teraz będziemy bronic 45 minut jak to często bywa ????
Wydaję mi się ze Kuba nie celował między nogi, tylko po długim :razz:Fart był tylko na początku jak Grosicki wygrał przebitke z Behramim, potem już tylko same umiejętności
BO WYGRYWAMY DLATEGO. Ile to razy do defensywy schodziliśmy żeby bronic za wszelka cenę marnej jednej bramki. Co ty, kadrę od wczoraj oglądasz ?gramy super czemu nagle szwajcarzy mieli by cisnac a my bronic?
PS. nie wazne jak mozemy nawet nie wyjsc zza polowy aby tylko utrzymac ???? to juz nie bedzie miec znaczenia.
Ja optymistycznie zakładam, że tak długo mierzył, bo czekał aż bramkarz nogi rozłoży ????Wydaję mi się ze Kuba nie celował między nogi, tylko po długim :razz: