>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Gdyby Polakom zależało tak bardzo na 1 miejscu w grupie to z pewnością zagrałby Grosik, Kuba, Mączka i Piszczu od początku.
nie o to chodziło lecz o to aby na pewno mogli grać w 1/8. Chcieli zająć 1 miejsce ale też nie kosztem strat zawodników w nast meczu, jak się okazało lepiej było zająć 2 miejsce i grać w tej połówce w której gramy.

NAPAWA MNIE DUMA, NIE MOGE SIĘ TAK BARDZO DOCZEKAĆ TEGO MECZU

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
mecz z Ukrainą nie był o nic tylko o 1 miejsce w grupie, ale dla mnie też nie warto na over Szwajcarów. kto powiedział że są od nas lepsi i wymyślać jakieś głupie overy posiadania.. awans polski do gry i tyle.
o jakie pierwsze miejsce w grupie?
Liczyles na to ze Niemcy przegraja z Irlandia?
Niemcy gdyby nie to ze chcieli wejsc do bramki to mogli wygrac 3:0...

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Ode mnie na najważniejszy mecz ostatnich kilkudziesięciu lat dla polskiej piłki.
Polska @2,75
Polska over 1,5 @3,40
Polska czyste konto @2,25
Polska (Drużyny zdobędą gola - Tylko Polska) @3,60
Polska 2-0 @8,50
I sie zgadzam. Nie ma co kombinowac, prosty win Polakow. Dla mniej odwaznych DNB. Bez przesady!! Dalismy rade mistrzom swiata, mecze za Nawalki sa wysmienite.
Szwajcaria meczy bule... i to strasznie!! Nie rozumiem obaw wzgledem tego meczu. Polacy maja problemy z druzynami z Wysp, twardo grajcym oraz oczywiscie z najlepszymi. Szwajcaria to nie Hiszpania.
Dla mnie bedzie 1:0 badz 2:0. Raczej na 0 z tylu.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Gdyby Polakom zależało tak bardzo na 1 miejscu w grupie to z pewnością zagrałby Grosik, Kuba, Mączka i Piszczu od początku.
z Gabka nie ma co sie w dawac w merytoryczne dyskusje... on zyje we wlasnym swiecie, zreszta zapytaj magika ????

domell 454

domell

Użytkownik
Oglądał ktoś może wczoraj mecz Cibulkovej z Puig ? Interesuje mnie, czy Cebula grała fantastycznie, czy Puig mega słabo ?
Cibulkova wyśmienicie. Puig nie istaniła, została zgnieciona.

Otrzymane punkty reputacji: +6
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
z Gabka nie ma co sie w dawac w merytoryczne dyskusje... on zyje we wlasnym swiecie, zreszta zapytaj magika ????
przytoczyles przyklad o gosciu ktorym moglbym powiedziec dokladnie to samo a mnie wyzywales na priv mimo ze nic Ci nie zrobilem? wez ty sie lepiej zastanow nad soba.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Poza tym bet na Polakow jest stworzony dla hazardzistow ???? jezeli (nie daj dobry Boze) Polska przegra to hazardzisci straca kase ale nie beda osamotnieni, bo miliony Polakow beda tez na maksa wkurzeni i zawiedzeni ????

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Z Tobą ostatnio też się nie dało merytorycznie. Jak to mnie nazwałeś? &quot;żałosny typ&quot;?
nie pamietam juz o co ale skoro tak nazwalem to widocznie mialem powod ????
nie robmy tu spamu jak cos to PW;)

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
wiem że miała , pisałem tu o możliwym awansie z 1 miejsca.

PS xyz, Niemcy nie musieli przegrywac z irlandia a tylko zremisowac, ew Polska jakby wygrala 2;0 bilanse byly by takie same, liczyl by sie bilans fair play, zreszta jakie to ma teraz znaczenie?
po pierwsze to jesli Polska byla by nastawiona na zwyciestwo to wyszli by podstawowym
po drugie 2:0 dla Polski? niech sie ciesza ze nie przegrali
po trzecie Niemcy zremisowac? ogladales chociaz fragment tego meczu?
po czwarte liczy sie bilans kartek w ktorym i tak szwaby wypadaly lepiej
wnioski sam wyciagnij...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom