24:21Brawo Japonki, popis ???? 24:22 było? czy 24:21? ????
tak 3,25 w bet365Widział ktoś kurs na over 1,5 gola Polaków?
Choćby Bet365, over 1,5 3,40.Widział ktoś kurs na over 1,5 gola Polaków?
Ostatnio grałem over ptk Włoszek i BrazylijekZamknalem zaklad, kilka stowek do tylu, ale ja TB nie lubie. Trudno. Mogla byc fajna kasa. Tutaj moze byc 15:5 dla Japonek jak i Serbek, odpuszczam ????
5:2 Serbia ???? ???? Tak to jest, mozna bylo wygrac 3:1 majac kilka pilek meczowych to sie wtopi w TB.
dla mnie nie warto, podobny jak ten mecz z Ukraina? pod jakim wzgledem?Warto over 54.5 posiadania Szwajcarii? Bo myślę, że to będzie podobny mecz jak ten z Ukrainą.
mecz z Ukrainą nie był o nic tylko o 1 miejsce w grupie, ale dla mnie też nie warto na over Szwajcarów. kto powiedział że są od nas lepsi i wymyślać jakieś głupie overy posiadania.. awans polski do gry i tyle.dla mnie nie warto, podobny jak ten mecz z Ukraina? pod jakim wzgledem?
Mecz z Ukraina byl o nic, ten jest o byc albo nie byc.
Gdyby Polakom zależało tak bardzo na 1 miejscu w grupie to z pewnością zagrałby Grosik, Kuba, Mączka i Piszczu od początku.mecz z Ukrainą nie był o nic tylko o 1 miejsce w grupie, ale dla mnie też nie warto na over Szwajcarów. kto powiedział że są od nas lepsi i wymyślać jakieś głupie overy posiadania.. awans polski do gry i tyle.