To żeś teraz dowalił, bo za mną od początku chodził typ Włochy + NO BTS @ 2.75 (teraz już nie warto, lepiej czysty win po 2.00 ale i tak myślę, że Szwedzi nie strzelą)Wlosi to Bts dzis, na pewno nie warto pchac sie w win
To nie Irlandia miała z nami taką taktykę tylko Polacy bardzo mądrze grali. Wszystkie akcje niemalże prowadzone po ziemii, tam gdzie Irlandia nie czuje się najlepiej. Nawet dośrodkowania w pole karne były zagrywane dołem. Chociażby ta Piszczka i Kuby.Co to jest w ogóle za argument? Irlandia miała zupełnie inną taktykę w meczu z nami i w meczu z Ukraincami.
Ja nie mówię, że nie, chodzi mi po prostu o to, że jesteś pierwszą osobą która to pisze i psuje mi to trochę idealny koncept ????To sie okaze o 17
Pozdro
Ivashka show ????Ivashka 6:5 i własny serwis, wystawka w pół kortu ląduje w aucie, chociaż miał otwarty kort, a przez oczekiwanie na takiego idiotę uciekły dwa zakłady :].
Zaczyna się, *****.
Herbert/Mahut @1.4 + Kravchuk @1.4 = @1.96 3j bet365
Aż szkoda, że nie ma streamu. Byłoby troche śmiechu przynajmniejGibb/Paterson 17-15 -> 17-19
plażówka <3
jakiś wał leci, bo kursy szaleją niesamowicieAż szkoda, że nie ma streamu. Byłoby troche śmiechu przynajmniej
nikt nigdzie nie napisał o sprzedawaniu meczów, po prostu jeszcze wczoraj był kurs 1.85 na Włochy więc wzrost o 0,2 i po prostu zastanawiam się czy serio ludzie aż tak klikają na Szwecję..Serio wszędzie szukacie spisku? Myślicie, że piłkarze na takiej imprezie myślą o tym, żeby sprzedać mecz i że typ pickuje 0.05 w górę. Ludzie, przestańcie.