>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Co to jest w ogóle za argument? Irlandia miała zupełnie inną taktykę w meczu z nami i w meczu z Ukraincami.
To nie Irlandia miała z nami taką taktykę tylko Polacy bardzo mądrze grali. Wszystkie akcje niemalże prowadzone po ziemii, tam gdzie Irlandia nie czuje się najlepiej. Nawet dośrodkowania w pole karne były zagrywane dołem. Chociażby ta Piszczka i Kuby.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ivashka 6:5 i własny serwis, wystawka w pół kortu ląduje w aucie, chociaż miał otwarty kort, a przez oczekiwanie na takiego idiotę uciekły dwa zakłady :].
Zaczyna się, *****.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ale ogólnie grał dobrze, mógł się podobać, przecież to co zepchnął do defensywy Kravchuka na setową to klasa, no ale w najważniejszym momencie się obsrał :/.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Kurs na Włochy dalej rośnie, już 2,05... serio mi się to zaczyna niepodobać..
Serio wszędzie szukacie spisku? Myślicie, że piłkarze na takiej imprezie myślą o tym, żeby sprzedać mecz i że typ pickuje 0.05 w górę. Ludzie, przestańcie.

P 73

phamrol

Użytkownik
Skoro nie ma pomysłu na mecz Włochy - Szwecja to lepiej go odpuścić...
W pierwszym meczu Ukraina mnie zaskoczyła, tak samo Włosi, a wiemy jak to wyszło w drugiej kolejce. Włochom było na rękę grać z Belgią, która prowadzi grę i atak pozycyjny, ale czy Szwedzi zdecydują się na prowadzenie gry z Włochami? Teoretycznie muszą wygrać, praktycznie remis też im krzywdy nie robi.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Serio wszędzie szukacie spisku? Myślicie, że piłkarze na takiej imprezie myślą o tym, żeby sprzedać mecz i że typ pickuje 0.05 w górę. Ludzie, przestańcie.
nikt nigdzie nie napisał o sprzedawaniu meczów, po prostu jeszcze wczoraj był kurs 1.85 na Włochy więc wzrost o 0,2 i po prostu zastanawiam się czy serio ludzie aż tak klikają na Szwecję..
e: myślę, że najlepszą opcją bedzie obejrzenie pierwszych 15 minut i ocena sytuacji

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Hamren chciał się oderwać od Lagerbacka grając bardziej ofensywnie, ale w ostatnich meczach Szwecji, tj. mniej więcej od barażu z Danią, dało się odczuć, że drużyna wróciła do starej filozofii - czyli twardej defensywy, pracy zespołowej i liczeniu w ataku na Zlatana.
Z tego też względu przewiduję raczej nudny mecz, wydaje mi się, że Szwedzi będą chcieli oddać piłkę Włochom. Nie widzę tutaj BTSu.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
nikt nigdzie nie napisał o sprzedawaniu meczów, po prostu jeszcze wczoraj był kurs 1.85 na Włochy więc wzrost o 0,2 i po prostu zastanawiam się czy serio ludzie aż tak klikają na Szwecję..
To tak jak z Juroszka firmą, co niby dał ktoś 90 tysi, a potem kolejny 100 tysi ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom